agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Üyelerin Bahçeleri
(https)




Beğeni Düzeni129Beğeniler
  • 7 Gönderen
  • 10 Gönderen
  • 3 Gönderen
  • 9 Gönderen
  • 6 Gönderen
  • 12 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 6 Gönderen
  • 7 Gönderen
  • 9 Gönderen
  • 8 Gönderen
  • 11 Gönderen
  • 7 Gönderen
  • 8 Gönderen
  • 10 Gönderen
  • 7 Gönderen
  • 2 Gönderen
  • 2 Gönderen bahtiyar02
  • 1 Gönderen Querqus

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 17-07-2018, 21:14   #1
Ağaç Dostu.
 
bahtiyar02's Avatar
 
Giriş Tarihi: 14-09-2006
Şehir: ADIYAMAN
Mesajlar: 2,460
Galeri: 3
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Querqus Mesajı Göster
Karpuz fideleri yetiştirmek için portatif sera kuruldu. Bir yandan da karpuz ve diğer sebzelerin ekileceği yerin hazırlıklarına başlandı. Toprak ağır olduğu için işlem ötelendi. Tava geldiğine kanaat getirdiğimiz zaman toprak hazırlığına başlanacak. Geç kalınmasına rağmen nohut, taze ve kuru tüketim için fasülye, mısır, yer fıstığı, kavun, karpuz ve sebze ekimleri gerçekleştirilecek.
Karpuz,Kavun,Salatalık,Acur bunun gibi birçok çekirdekli meyveleri bire bir toprağa ekildiği zaman daha sağlıklı fidanlar elde edebilirsiniz. Özellikle Deşti yöntemiyle ekilen karpuz,kavunlarda hastalık oranı çok az olur. Su tüketiminiz hiç olmaz çünkü deşti ekim yönteminde ilk can suyu verilir birdaha su verilmez. Örnek vermek gerekirse; Karpuz,Kavun,Bamya, Kabak, Acur ve Domates Tatları sulu yetiştirilenlerle kıyasladığınızda şeker oranları çok daha fazla. ürün verme daha iyi.
Saygılar

umutyolcusu ve Querqus beğendi.
bahtiyar02 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 18-07-2018, 09:09   #2
Ağaçsever
 
Giriş Tarihi: 15-12-2016
Şehir: tekirdağ
Mesajlar: 39
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi bahtiyar02 Mesajı Göster
Karpuz,Kavun,Salatalık,Acur bunun gibi birçok çekirdekli meyveleri bire bir toprağa ekildiği zaman daha sağlıklı fidanlar elde edebilirsiniz. Özellikle Deşti yöntemiyle ekilen karpuz,kavunlarda hastalık oranı çok az olur. Su tüketiminiz hiç olmaz çünkü deşti ekim yönteminde ilk can suyu verilir birdaha su verilmez. Örnek vermek gerekirse; Karpuz,Kavun,Bamya, Kabak, Acur ve Domates Tatları sulu yetiştirilenlerle kıyasladığınızda şeker oranları çok daha fazla. ürün verme daha iyi.
Saygılar
Yerden göğe kadar haklısınız. Teşekkür ederim bilgileriniz için. Saygılar ve selamlar.

bahtiyar02 beğendi.
Querqus Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 31-07-2018, 20:20   #3
Ağaç Dostu.
 
bahtiyar02's Avatar
 
Giriş Tarihi: 14-09-2006
Şehir: ADIYAMAN
Mesajlar: 2,460
Galeri: 3
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Querqus Mesajı Göster
Yerden göğe kadar haklısınız. Teşekkür ederim bilgileriniz için. Saygılar ve selamlar.
Ben teşekkür eder saygılar sunarım

bahtiyar02 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 05:05.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025