![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 19-02-2011
|
Tohum listem
Tohum paylaşım etkinliğinden elde ettiğim tohumların gelişimini ilgili başlıkta paylaşıyorum. Etkinlik dışı edindiğim tohumlarla ilgili gelişmeleri de kendi bahçe sayfamdan paylaşacağım. ÇİÇEK Adaçayı (Salvia coccinea) / Zengarden Alp gelinciği (Papaver alpinum) / Zengarden Aslanağzı / eş dost Çarkıfelek (Passiflora edulis panama red) / Zengarden Çörekotu (Nigella Damas) / Vilmorin Ezan çiçeği (Oenothera speciosa) / Zengarden Fener çiçeği (Kniphofia mixed hybrids) / Zengarden Haseki küpesi (Aquilegia hybrida) / Zengarden Haseki küpesi (Aquilegia vulgaris) / Zengarden Haseki küpesi (Aquilegia vulgaris) / Zengarden Hercai menekşe (Viola tricolor) / Zengarden Hezarençiçeği (Delphinium consolida) / Vilmorin Kadife / eş dost Kadife bodur / Yerli Tohum Kadife sarı / Yerli Tohum Kanarya sarmaşığı (Tropaeolum peregrinum) / Zengarden Kanayan kalpler (Pseudofumaria lutea) / Zengarden Karagözlü suzan (Thunbergia alata) / Zengarden Katedral çanı (Cobaea scandens) / Zengarden Kedi tırnağı / eş dost Ketençiçeği (Linum perenne) / Vilmorin Kırmızı kurdele (Kennedia rubicunda) / Zengarden Klematis (Clematis virginiana) / Zengarden Klematis (Clematis tangutica) / Zengarden Kokulu menekşe (Viola odorata) / Zengarden Koni çiçeği (Ratibida pinnata) / Zengarden Mavi çan sarmaşığı (Sollya heterophylla) / Zengarden Mavi sardunya (Geranium pratense) / Zengarden Mine mavi mor / eş dost Mine pembe (Saponaria officinalis) / Zengarden Mor sarmaşık / eş dost Petunya siyah / eş dost Sedum (Sedum) / Zengarden Silene (nakil) / eş dost Şebboy (Cheiranthus cheiri) / Vilmorin Şerbetçi otu (Humulus lupulus) / Zengarden Tatlı bezelye (Lathyrus odoratus mammoth mix) / Zengarden Tatlı bezelye (Lathyrus odoratus spencer mix) / Zengarden Üzüm sümbülü / eş dost KAVUN-KARPUZ Karpuz Sugar baby / Gartenland Karpuz Yerli beyaz / Yerli Tohum Karpuz Yerli köy gülle / Yerli Tohum Kavun Charentais / Gartenland Kavun manavdan / ben Kavun Topatan / Yerli Tohum KABAK Balkabağı / eş dost Balkabağı / Yerli Tohum Karakabak dolmalık / Yerli Tohum Lif kabağı / eş dost DOMATES Kırmızı köylüm / Yerli Tohum Kıvırcık yayla / Yerli Tohum Pembe köylüm / Yerli Tohum Roman çeri / Yerli Tohum FASULYE Borulce Uzun sırık / Yerli Tohum Fasulye hatay / eş dost Kinghorn Wax / Gartenland Saxa / Gartenland YEŞİLLİK & OT & BAHARAT Çıbrıka Sicilya / Gartenland Dereotu / Yerli Tohum Fesleğen / eş dost Frenk soğanı Staro / Gartenland Kuzu kulagı / Yerli Tohum Marul Babyleaf / Gartenland Mercanköşk Yıllık / Gartenland Marul Arapsaçı / Yerli Tohum Marul Yedikule / Yerli Tohum Marul Kıvırcık / Yerli Tohum Marul Kırmızı kıvırcık / Yerli Tohum Maydanoz Köy / Yerli Tohum Semizotu Aşı / Yerli Tohum Tavuk otu / eş dost Tere Bahçe teresi / Gartenland DİĞER Acur Anadolu uzun / Yerli Tohum Bakla Sakız / Yerli Tohum Beyaz patlıcan minik / eş dost Bezelye Yaprak / Yerli Tohum Brokoli / Yerli Tohum Enginar Sakız / Yerli Tohum Fındık Turp / Yerli Tohum Havuç Rote Riesen 2 / Gartenland Havuç Seker / Yerli Tohum Kapya biber / eş dost Karnabahar / Yerli Tohum Kereviz / Yerli Tohum Lahana Çin Spectrum / Gartenland Lahana Brunswijker / Gartenland Lahana Beyaz / Yerli Tohum Nohut Beyaz / Yerli Tohum Karışık patlıcan / Yerli Tohum Pırasa Kalem / Yerli Tohum Salatalık Badem / Yerli Tohum Soğan Roja de Niort / Gartenland Soğan De Barletta / Gartenland Turp De dix huit jours / Gartenland Düzenleyen Özge : 10-03-2017 saat 10:36 |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-12-2013
|
Sayın pin-up yerim ben 27. mesajdaki yaramazı. Eminim onun soğanlarla bir ilgisi yoktur. O yumuşak bulduğu toprağa mutlaka yiyecek bir şeyler stoklamıştır Ben de de var bir yaramaz bahçe toprağı ıslak ve ağır olduğu zamanlar kokopit, perlit, toprak karışımlı saksılara kolay kazıldıkları için yiyecek gömüyor Zaman zaman boşalttığım saksılardan peynir, dana-kuzu kemikleri bolca çıkıyor. Arka bahçeyi düşünmek bile istemiyorum. Geçen sene baharda toprağı hazırlarken eşim bir çuvala yakın kemik çıkardı bahçeden. Bir şey değil konu komşu yanlış anlayacak Bir de her çıkanı tekrar kaçırıp başka bir yere gömme telaşı inanılmaz.Siz de bu şirin yaramaza kızmayın emi ? Sonuçta en iyi dostlarımız onlar. Kolaylıklar dilerim. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaçsever
|
Bizimkinin de zulaları var. Birkaç tanesini keşfettik ama kim bilir daha neler gömülü bahçede... Valla bitkilerin arkasından üzülmemek için ufaktan kızıyorum ben. Hem kızarım hem severim durumundayız. Gerçi onun umru değil yine bildiğini okuyor ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaçsever
|
Enginar sakız
Ekim: 24 Şubat 9 Mart'taki durumu: ![]() |