![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 30-10-2016
|
Merhabalar sizde öğretmensiniz galiba sayfaya yeni üye oldum sayılır bahçenizi ilk sayfadan itibaren inceledim gayet güzel gidiyor bahçeniz emeğinize sağlık bende ileriye dönük bahçe için bir yer almayı planlıyorum oralarda tarla bahçe vs fiyatları ne şekilde |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Evet öğretmenim.siz Kastomonudasınız anladığım kadarıyla.Sakarya Geyve köyündeyim ben.Dönümü 40.000 Tl civarında.ilginize teşekkürler |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 30-10-2016
|
[QUOTE=emir2604;1484653]sayın aytekin045 Bey Evet öğretmenim.siz Kastomonudasınız anladığım kadarıyla.Sakarya Geyve köyündeyim ben.Dönümü 40.000 Tl civarında.ilginize teşekkürler[/QUOT Evet ben de eşimle beraber Kastamonunun bir dağ köyünde öğretmeniz.Hatta burada bende ufak bir bahçe ile kümes yaptım belki ileride paylaşırım Eşim Sakarya Karasulu ileriye dönük bağ bahçe tarla benzeri bir yer için Sakaryayı radarıma aldım bu ara Gevyenin hangi köyü acaba |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Sizinle yazıştığımı unuttum yine yazdım sayfanıza.Ne güzel oldu.Geyve Melekşe oruç köyündenim.Beklerim inşaallah. Bu arada hayatınızın en güzel günlerinizi o köyde yaşadığınızı büyükşehirde öğretmenlik yapınca anlayacaksınız. |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|