![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-12-2013
|
Alıntı:
YUVARLAK GONDOL SEPETLER - KAPIDA ÖDEMELİ - Sanayi Makineleri ve endüstri ekipmanları sahibinden.com'da - 277681789 bu linkte var bu sepetlerden ve çok daha fazla çeşit de var. Araştırırken daha pahalılarını da buldum ama daha ucuzu var mı denk gelmedim. Ben de ilk etapta farklı modellerden araştırıp bir tane daha almayı düşünüyorum. Gerçekten çok toparlayıcı ve güzel çiçeklerle bezenince çiçek şelalesi gibi görüneceklerini düşünüyorum. Tabi çilek, chery domates vs için de kullanılabilinir. |
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Ürünün tekerlekli olması büyük kolaylık, temizlik yaparken onca saksıyı taşımak kolay değil. Sadece bir konuda kararsız kaldım, balkonum yerden 110 cm. yüksekliğinde cam, rüzgarda fırtınada tekerlekler yürüyüp camı kırar mı acaba diye düşündüm. Sevgiler... |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Adalet Yağcı, Yanlış anlamadıysam cam balkonunuzun boyu 110 cm. Bu çiçeklik 150 cm. Durum böyleyse başka modellerden araştırmanız lazım sanırım. Kaymaması için bir iple bir yere bağlanabilir sanırım. Cama çarpmamasını sağlamak mümkün gibi görünüyor. Bol çiçekli günler dilerim. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Bu paskalya canavarı 1 mart itibarı ile çiçeğe mi dönüyor yoksa yeni yaprak mı çıkarıyor acaba? |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Çuvalda patates denemem devam ediyor. Boyları uzadıkça toprak ekliyorum. Bakalım sonuç ne olacak. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Bezelyem de hayata tutundu. Eğer başarabilirsem ilk defa bezelye yetiştirmiş olacağım ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
İlkokuldayken hep pamuk arasında mercimek çimlendirme çalışması yaptırılırdı. Sonra onlar okula götürülüp kimin ne kadar iyi baktığına göre not verilirdi. Bir süre sonra pencere önünde dizili mercimekler solar ve ölürdü. Ben hep yaşatmayı ister ve sonrasında nasıl görüneceğini merak ederdim. Bu yıl biraz mercimek ektim ve şimdiki durumu bu. O zamanlar hiç bu gerçek yaprakları göremezdik. İlginç bir deneyim oldu ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|