![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-12-2013
|
Ve mercimekte final Çiçeğiydi, meyvesiydi derken en sonunda mercimekler oluştu. Artık iyice kuruyup ayıklanınca mercimekleri bakliyat dolabına almaktan başka iş kalmadı ![]() |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-12-2010
|
Alıntı:
Güzel dileklerin için tesekkur ediyorum.En büyük hayalim o,bakalim bekleyip hep betaber görecegiz ![]() |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Bu günler oldukça yoğun geçiyor ama karşılığını görünce mutlu oluyor insan ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Devamı... |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-02-2013
|
sevgili milla, ellerine sağlık, ne güzel açmış paskalyan hayran olmamak ele değil. mercimek ekmek hiç aklıma gelmemiştir. şimdiden afiyet olsun.sevgiler.. |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Gerçekten paskalyam çok güzel ve bol çiçekli oldu bu sene ![]() Mercimeği de hep ilk okul döneminde çimlendirme denemelerinin pamukta başlayıp pamukta bittiği için çiçeğini ve meyvesini görememiş olmamın verdiği bir meraktı Fakat azıcık bir mercimeğin bu kadar çok ürün vereceğini hiç düşünmemiştim. |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2015
|
Sn. Milla bahçeniz ne kadar güzel olmuş böyle Toprağınız çok zengin içerikli görünüyor. Bitkilerinde keyfi yerinde çok canlılar. Bol ve bereketli ürünler dilerim. |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Çok teşekkürler bilgi için sayın h_doğan. Peki yapabileceğim bir şey var mı yoksa bırakayım tohum mu tutsun? |
|
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Moderatör
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-07-2015
|
Sevgili Milla,bahçeniz çok güzel olmuş.Japon şemsiyeniz seramik saksıda suyun içinde mi? |
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Japon şemsiyesi seramik vazoda, kokopit -perlit karışımında. Delikler olmadığı için bol sulama ile güzel gelişiyor. Bu japon şemsiyeleri suyu çok seviyorlar. |
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-04-2013
|
Sevgili Milla bende japon şemsiyesindeki saksıyı soracaktım. benimde benzettiğim susak, tan boyama, mı yakma usulü,mü merak ettim. benimde saksı yapmaya düşündüğüm kabaklarım var. çok beğendim fikir edinmek istedim. |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili efeege japon şemsiyelerinin saksısı vazo. Hani şu gorbon vazo denenlerden. Sizin uygulayacağınız kabaklar da eminim çok güzel olacaktır. Paylaşımlarınızı bekliyeceğim. Bir de ben daha önce kuruturken kabaklar en sonunda küf yapıp çürümüştü. Siz nasıl bir yöntem kullanıyorsunuz bozulmamaları için acaba? |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Sevgili Milla, maşallah bahçeniz çok güzel olmuş, harikalar yaratmışsınız. Emeklerine, gönlüne sağlık. Bahçenin fedaisi maşallah büyümüş, çok da güzel olmuş. Maşallah ona. Yakın çekim fotoğrafta isteriz. |
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Kızımızın resimlerini paylaşmak benim için bir zevk. Bir de fotoğrafının çekilmesinden rahatsız olmasa ne iyi olacak ![]() |
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-04-2013
|
Ben kabakları saplarını biraz uzun bırakıp ip takıp yüksek kapalı alana asıp kurutuyorum. |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Ağaç Dostu
|
Bilgi için teşekkürler sayın efeege. |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-09-2012
|
Keşke gelsemde bahçeden kabak, biber toplayıp kızartma yapsak, ben sana hep diyordum ya burası cennet bahçesi olacak seneye diye gördünmü bak ne kadar güzeller, emeklerine ve o kocaman kalbine sağlık. ![]() Tabi ki hakkımız olan çelikleri isteriz ama eğer vermek istemezsede mini makasım saniyede işini halleder. ![]() |
|
|
|
|
|
#22 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bahçe güzelleşti ama abinin çok büyük katkısı var. Toprağı adam edeceğim diye canı çıktı ![]() Mini makasını hep yanında taşıyor musun ![]() |
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Ağaç Dostu
|
Tomurcuklar var ![]() |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Ağaç Dostu
|
Biz minikler sürekli açıyoruz. |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Ağaç Dostu
|
Asma çeliklerim nihayet tuttu. Çok güzel kök yapmışlar. |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-09-2012
|
Abim bizim en kıymetlimiz o olmasaydı ne yapardık bilmiyorum valla, mini makas neredeyse hep yanımda görenler hayran kalıyor ve nereden aldığımı soruyor bende abimin hediyesi diyor ve hava atıyorum. ![]() Bu kaktüs benim en çok sevdiklerimden çiçekleri kapalıyken çileğe benzetiyorum gerçi açık halini hiç yakalayamadım ama bakalım belkide sen yakalarsın. ![]() |
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Bu kaktüs geçen sene de çiçeklendi ama sanırım tamamı bu. Daha fazla açtığını görmedim. Sanırım bunun çiçeği bu. Yine de takipteyim. |
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Sevgili Milla kalonche, hibiscus ve sarı güzel maşallah gerçekten renkleriyle birlikte çok güzel açmışlar. Renkler harika, maşallah!.. |
|
|
|
|
|
#29 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |