![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Milla, şebboylarınıza bayıldım, o nasıl bir güzelliktir öyle, kokusu da insanı mest eder bilirim. 213 nolu mesajınızdaki çiçekliği de çok beğendim, nereden temin ettiğinizi ve fiyatını yazabilir misiniz rica etsem. Balkonumda böyle bir çiçekliğe ihtiyacım var, güneş gölge istediğiniz yere rahatça çekebilirsiniz, çok kullanışlı. |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-12-2013
|
Alıntı:
O çiçekliği ilk 2. el mağazasında görmüş ve çok beğenmiştim.Eşime çiçekler için çok güzel olacağını söylemiştim. Sabah ekmek almaya gitti bir de baktım bunu da almış gelmiş Sanırım özel bir tasarım. Mağazalarda bazı malları teşhir için kullanılmak üzere hazırlanmış sanki. İnanılmaz kullanışlı ve toparlayıcı. Tüm sepetler kendi ekseninde dönebildiği için sulama, bakım, güneşlendirme çok pratik oluyor. Bence de her eve böyle bir şey lazım ![]() |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Ruellia brittoniana (Mexican Petunia) Sonbaharda çeliklediklerimin hemen hepsi tutmuş ve süper kök yapmış. 30 dan fazla köklü fidem olmuş ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Roka ve kıvırcık maruldan tohumluklar ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Dün ilk baklamı gördüm ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Dikenli kabaklar geçici yerinde neredeyse çiçek açamaya başladılar. Artık kalıcı yerine almanın zamanı... |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Geçen sene pek çok kişiyle paylaştığım ruj çiçeğimin bendeki anaç olanı fazla su (yağmur) nedeniyle kaybettim. Bunu çelikten köklendirip Ankara'ya bir kardeşime yollamıştım. O da çok iyi bakmış, çiçek açar açmaz bana resimlerini yolladı. Yaşamak ve yaşatmak bu olsa gerek ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|