![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Gerçekten, hiç aklıma gelmemişti, siz yazınca şimdi hatırladım, market malzemeleri satan bir yerde görmüştüm bundan ![]() Çelik bakkal rafları vb. benzer şeyler satıyorlardı. Çok teşekkürler sevgili Milla, bana çok güzel fikir verdiniz. İlk fırsatta araştırılacak. |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-12-2013
|
Alıntı:
YUVARLAK GONDOL SEPETLER - KAPIDA ÖDEMELİ - Sanayi Makineleri ve endüstri ekipmanları sahibinden.com'da - 277681789 bu linkte var bu sepetlerden ve çok daha fazla çeşit de var. Araştırırken daha pahalılarını da buldum ama daha ucuzu var mı denk gelmedim. Ben de ilk etapta farklı modellerden araştırıp bir tane daha almayı düşünüyorum. Gerçekten çok toparlayıcı ve güzel çiçeklerle bezenince çiçek şelalesi gibi görüneceklerini düşünüyorum. Tabi çilek, chery domates vs için de kullanılabilinir. |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Ürünün tekerlekli olması büyük kolaylık, temizlik yaparken onca saksıyı taşımak kolay değil. Sadece bir konuda kararsız kaldım, balkonum yerden 110 cm. yüksekliğinde cam, rüzgarda fırtınada tekerlekler yürüyüp camı kırar mı acaba diye düşündüm. Sevgiler... |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Adalet Yağcı, Yanlış anlamadıysam cam balkonunuzun boyu 110 cm. Bu çiçeklik 150 cm. Durum böyleyse başka modellerden araştırmanız lazım sanırım. Kaymaması için bir iple bir yere bağlanabilir sanırım. Cama çarpmamasını sağlamak mümkün gibi görünüyor. Bol çiçekli günler dilerim. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Bu paskalya canavarı 1 mart itibarı ile çiçeğe mi dönüyor yoksa yeni yaprak mı çıkarıyor acaba? |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2015
|
Sn. Milla maşallah bitki yaprakları çok canlı , bu da bitkinin her isteğin karşılandığı anlamına geliyor. Meyveleri nasıl olacak merakla bekliyoruz .. ![]() |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Ben de çok merak ediyorum. Çiçeği nasıl olacak, ürün nasıl olacak. Gelişmeleri buradan paylaşacağım. |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
|
Yalın kat sardunyalar. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
|
Kalanchoeler... |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
|
Nergisler tam gaz devam ![]() |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-05-2015
|
Sevgili Milla çok güzel açmışlar.. ![]() Bu toprak karışımı nasıl, nelerden oluşuyor? Özel bir bakım uyguluyor musunuz? (Kasım'da diktim soğanlar 10 cm. civarındalar henüz. ) |
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sanırım bir haftaya da dut yeriz Havalarla çok alakalı, az daha sabır misler gibi laleleriniz olacak. |
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Ağaç Dostu
|
Bu çiçeği satın aldığımı hatırlamıyorum. Muhtemelen tuhumdan ekmişimdir. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-08-2014
|
Güzel açmışlar hepsi ablacım bahar erken gelmiş ![]() son resimdekini fritillaria uva vulpise benzettim ,hocam100 den almış olabilir siniz bekli ) |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Ağaç Dostu
|
Teşekkürler sevgili eneskrky. Dediğin gibi olabilir. Tek sıkıntım aldığım notları kaybetmek ![]() |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Ağaç Dostu
|
Muskarilerin keyfi yerinde ![]() |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Ağaç Dostu
|
Bu tüylü telgrafın çiçeklerine bayılıyorum. Renkleri o kadar güzel ki pozitif bir enerjisi var. |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Ağaç Dostu
|
Paskalya epey süslü olacak bu bahar ![]() |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-09-2012
|
Sevgili Milla ablam sizin oralara bahar çoktan geldi hatta bence yaz başı gibi ne kadar güzel, bizim buralarda ise soğanlılar bile daha yeni açacak ama hadi hayırlısı diyelim umarım çok iyi bir yaz daha geçiririz. ![]() O komşu çatlatan clivia var ya beni bile buradan çaaat diye çatlattı, hergün bu güzelin önünden geçerken yüz ifaden gözümün önüne geliyor. ![]() |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Ağaç Dostu
|
Hiç sorma Sevgili lusoari, belki 15 kök olmuş hala ayırmıyorlar o da inadına yeni yavrular veriyor. Hemen her zaman üzerinde çiçek var neredeyse. Benim; kardeşimin hediyesi geçen sene açan yetişkin, senin hediyen genç ve benim tohumdan ektiğim 2 yaşında bebek clivialarım var. Açarsa bu sene ancak büyük olan açar gerisi seneye kısmetse. Buralar inanılmaz çabuk bahara girdi. İnsanlar şubat sonunda denize girdiler. Ben bile imrendim doğrusu ![]() Yazın da çok güzel geçeceğine inanıyorum. Özellikle de dostlar geldiğinde ![]() |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Ağaç Dostu
|
Açmış halimiz bu 😊 |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Ağaç Dostu
|
İki çeşit hint inciri. Sanırım meyve tutacaklar 😃 |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Ağaç Dostu
|
Baklaları toplayıp dolapta biriktermeye başladım Bezelyeler kendini yeni yeni gösteriyor. |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-04-2013
|
Sevgili Milla dikenli kabağınızı bahçeyemi ektiniz. bendede bir tane var saksı kenarında filiz verdi bekletiyorum yağmur ve soğuklardan çürütürüm diye korktum. |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili efeege kabakları bir kapta toprak üzerine bıraktım yeşillenince de büyükçe bir saksıya aldım. Gelişimi çok iyi gidiyor şimdilik. Bahçede mandalinaların budaması henüz yapılmadı çok gölge oluyor o nedenle şimdilik saksıda kalacak. |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-04-2013
|
Bilgilendirmen için sağolasın sevgili Milla. peki kalıcı yerine ektiğinizde toprağa tamamen gömüyormusunuz yoksa yarımmı kalıyor. birde güneş durumunu yazın nasıl onuda merak ediyorum benim ilk yetiştirme yılım kaybetmekten korkuyorum. malum yazın çok sıcak oluyor bodrumla didim iklimi hemen hemen aynı. |
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Okuduklarıma göre bir dikenli kabaktan sezonda 300 civarı kabak alınabiliyormuş. Benim ikisi de tutar ve sebze verirse bütün yaz kabak yeriz herhalde Şu anda bol güneş alan bir yere koydum terasta, sevdi güneşi. Tabi daha sonra tam yaz sıcaklarında ya gölgelik file yapmam lazım üstüne ya da daha gölge bir yere taşımam. Yine de çok bilgi sahibi değilim. İyice araştırıp bilgi bulmaya bakacağım. Bu sene kaybederseniz üzülmeyin burada pazarda bol bol satılıyor. Başaramazsak yeniden deneriz ![]() |
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
Ağaç Dostu
|
Ömrümde ilk defa görebildiğim mercimek çiçeği ![]() |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Ağaç Dostu
|
Boyuna bakmadan meyve vermeye çalışan 5-10 santim anca olan incir çeliğim. Bunun adını bacaksız koydum ![]() |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Ağaç Dostu
|
Bodrum papatyasının bu rengini çok seviyorum. Gerçi her rengi güzel. |
|