![]() |
|
|
![]() |
#1 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-09-2013
|
Alıntı:
Yıllar sonra memleketime gelince (şimdi evimin yanında 300 metre mesafede görev yapıyorum.) uzak bir köye atandım.Orada ufak bir .çalışma yaptım ama şuan yerinde yeller esiyor. Sonra bakan olmamış. Neyse ki bu arkadaşlarımız başarılı olmuşlar. İyi sonuçlar almışlar. Bizim biraz sonuç alamamış olmamız belki de o bölgede uzun süreli kalamamış olmamızdan kaynaklıdır. Kısa zamanda başarı zor. Anlatmak ,yaşamak ve yaşatmak lazım. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
![]() Bunlarda bahçemizin diğer müdavimleri. Kızım sevdiği için almıştım. Hayvanları seviyor ve bakmak istiyor.3 kız 1 erkek tavşan var. Yuva derin olduğundan şuan yavrular kaç adet tam sayamadım. Onları kucağına alıp seviyor, neredeyse her gün sevmek istiyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Bunlarda bahçemde bulunan gülhatmiler( biz eşe fatma ismini kullanıyoruz.) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Ağaç Dostu
|
[QUOTE=Mücevher Çalısı;1395920] Alıntı:
sonuçta ana diyorlar analık güzeldir. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-04-2015
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
![]() Biz çalışırken yanımızdan ayrılmayan tekir ,tahtanın üzerinden inmeye kalkarken takla attı. O anı yakaladık. ![]() Ben çalışırken kızım foto çekiyor. ![]() ![]() Tekir teftişte. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
|
![]() Nedenini anlayamadığım bir şekilde illa ayaklarımın üzerine çıkıp oturmayı severdi. Ben evde yok iken terliğimin üzerine yatardı. ![]() ![]() Burada saldırı yok yanlış anlaşılmasın. Tekir kedi yavru olduğu için tavşanları annesi sanıyor. Onların yanına koşuyordu. Anne ihtiyacı hissediyor. ![]() Biz işi bitirip içeri girdiğimizde oda içeri girmek amacıyla kapıya yönelip.Sinekliğe tırmanmış.Kızım gördü ve çağırdı . İlginç geldiği için fotoğrafladım. Şimdi sadece fotoları kaldı. ![]() Yeni çiçeklerin koyulacağı sedir bitince tekir kedi sağlamlığını kontrol etti. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() ![]() Çiçeklikler temizlenip ,boyanıyor. ![]() Hiç tanımadığım. Daha babam çocukken vefat etmiş olan,adını aldığım rahmetli dedeme ait loğ taşını bulunca köyde hatıra olarak getirdim ve boyadım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() Bahçemden söktüğüm soğanlı türlerden bazıları. ![]() Saksı domatesim. Geçen sene azda olsa domates alıp yemiştim. Bu sene yine denemek istedim. ![]() Kızımla birlikte bahçenin sol tarafına ( batı tarafına ) genel bir bakış. İlk olarak batı tarafından başlayarak çiçeklerimi paylaşmaya çalışacağım. ![]() İlk sırada yonca var. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|