![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-02-2015
|
Bir iki hafta önce tüm gün saatlerce ağaç aşılama metodları hakkında video izlemiştim sonunda aşı yapmayı öğrendim ilk kez erik ağacına iki farklı aşı yapmıştım sonunda yüzümü güldürdüler... tomurcuklar patlamaya başlamış... umarım tutmuşlardır ![]() ![]() ![]() Maydanoz serama budarken atmaya kıyamadığım gül dalları ve ahududu dallarını batırmıştım sonuç ortada hepsi yeşermiş ^_^ Ahududu ![]() Güller ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-01-2014
|
Alıntı:
Bahçede iki kestanemiz var iki parmak kalınlığında dalları. Tavsiye üzerine deliden alıp dikmiştik. Aşı yapmak için uygun geçirdik mi sizce, değilse en uygun zaman ve tv de satılan alet vardı aşı yapmak için, bir arkadaş almış ondan kendim yapabilir miyim onunla? |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-08-2014
|
Mumu aşı macunu olarak mı kullandınız? Öyle ise şunu da sorayım: Isıtıp eriterek mi kullandınız? |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Evet Fransızlar aşı macunu olarak mum kullanıyormuş bende mumu ısıtıp erittim fırça ile aşı yaptıktan sonra sürdüm ve aşı kaleminin uç kısmına da sürdüm.. ve şunu fark ettim yağmur yağdıktan sonra mum sürdüğüm yerden yağmur damlaları akıp gitti yani işlevsel bir taktik ![]() |
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| birnefestoprak, tcm, telato |
|
|