agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Üyelerin Bahçeleri
(https)




Beğeni Düzeni15488Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 08-12-2015, 00:45   #11
Ağaç Dostu
 
sinbas's Avatar
 
Giriş Tarihi: 11-07-2012
Şehir: BURDUR
Mesajlar: 1,291
Arkadaşlar budadıklarımın hiç birini atmıyorum ya hepsini kendim dikiyorum, ne tutarsa kardır diyorum ya da komşularamıza dağıtıyorum.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi sevgihoca Mesajı Göster
Yapılacak bir şey yok Sevgili Aleydi.Birkaç gün soğuk olunca sardunyaları içeri aldım.Bugün hava çok güzeldi geri balkona koydum.Elimizde saksılar bir o yana,bir bu yana.Tatlıcım siz onu budayın bence öylece baharı beklesin.Çiçek sararıp formu bozulacağına budarsınız,bahara fışkırır.Tabii gene de siz bilirsiniz.
Bence bir içeri bir dışarı yapmayın çiçek nereye uyum sağlayacağını şaşırır ve sitrese girer, kalması gereken yerde kalsın yeni yerine uyum sağlasın.(yeni yerine alışıp yeni yapraklar çıkarana kadar eski sulama alışkanlığından daha azını verin) Bir müddet sarsıntı geçirir yapraklarını döker ama tekrar yeni yapraklar çıkarır yeniden çiçekler açmaya başlar.

sinbas Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 18:46.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2026