![]() |
|
|
|
#10 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2013
|
Alıntı:
Teşekkürederim sevgili Loveforlife .Lastın yerini hiçbirşeyin tutması mümkün değil tabi . Çünkü hayvanlarında karakterleri oluyor . Aşı için veterinere götürdüğümüzde .Çarşıda işimiz vardı. Biraz dolaşalım dedik . Last hiçbir eğitim almamasına rağmen arabaya bizle binip indi . Yolda bizimle büyük bir insan gibi dolaştı .Ben mağazalara girdiğimde ,dışarda oturup bekledi dakikalarca .Her zaman çıktığı verandaya , mangal yaptığımızda ,oturup aşağıda bekliyordu .Sadece kemik vermeye kıyamıyorduk .köfte veriyordum ,tavuk ,ettende vermeyim artık diyordum . Eşim ondanda ver onunda hakkı diye söyleniyordu . Oğluma barınaktan yen bir dost alalım dediğimde , (sırf onu avutma için ,bende öneriyorum ama emin olamıyorum .acımız daha taze ,belki o alalım dese onun mutluluğu için bende istiycem) .Last gibi iyi huylu olucak mı diyor . O kadar güçlü iri bir canlının ,bir o kadar mülayim ,insan canlısı ,akıllı olması .Onun yeri çok farklı .Bir yandan da bir sürü bakıma ihtiyacı olan canlı var ,öyle de düşünüyorum .Biraz daha zamana ihtiyacımız var galiba . sevgilerr |
|
|
|
|
|
|