![]() |
|
|
![]() |
#1 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-07-2012
|
Alıntı:
Kuru iklim bölgelerinde bir havalandırma oluyorsa sizin bölgede bunun iki katı olması daha uygun olacaktır. Beceri yönünden babanıza çektiyseniz ustanızı geçersiniz. Her şey gönlünüzce olsun. Kolay gelsin. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2014
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
23 Ocak 2016 Resimleri
Sert kış koşullarında test etmek adına 2 günde izin alıp 4 günlüğüne yazlığa kaçtım. İlk gün hava güzeldi sonraki günlerde ayazla birlikte evden kafayı dışarı çıkartmak imkansız gibi bir hal aldı. Meşhur Trakya ayazını resmen yaşadık. Anladım ki aralık ve mart arası dönem sıcak günler dışında burada zor yaşanır. Geceleri sağlam don yaptı. Bu yılki soğuklar gerçekten çok kötü zira baklalar bile donmuş. Geç dikilen baklalar bunlar fena durumda değiller. ![]() Bunlar ilk dikilen baklalar büyük kısmı zarar görmüş durumda muhtemelen kışı çıkaramayacaklar. ![]() Bunlarda karıncalardan kurtulan ıspanaklar. Baharda yenir gibime geliyor. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Bir teşekkür
Ağaçlar.net ailesinin bana kattığı bilgiler inanılmaz. Ama bundan önemlisi tarım üzerine bende uyandırdığı araştırma ve okuma isteği. Basit bir şey hakkında bilgi almak için girmiştim resmen çıkamadım, ayrılamadım. Sitenin kurucuları başta olmak üzere paylaşımda bulunarak ufkumuzun genişlemesine imkan sağlayan herkese teşekkürler. Ağaçlar.net' ten önce: ![]() Ağaçlar.net 'ten sonra: ![]() Ağaçlar.net' ten önce: ![]() Ağaçlar.net 'ten sonra: ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
Yeniz sezon yeni umutlar
2016 ilkbahar, yaz fide ekimlerine başladım. Salon işgal altında evden kovulmam yakın. ![]() ![]() İlk çıkanlar % 50 randımanla bezelyeler oldu. ![]() Ve domatesle çıkar, hadi hayırlısı. ![]() Bunlarda yeni kitaplarım. Soldakiler başlarına geleceklerden habersiz garibanlar için. Zehirlenecek yeni insanlar. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
20 Mart Resimleri
Bahçe çamur olduğu için çok bir şey yapamadım. Baklalar tahminim aksine coşmuş gitmişler, nasıl kıyılıp kesilecekler bilemiyorum. ![]() Sonbaharda büyük enginardan aldığım iki kök tutmuş. Bu yıl değil ama kısmetse seneye enginar verecekler. ![]() Bahar hasatı. Ispanak ve pırasalar. ![]() Taşların arasından fışkıran çiğdem. Doğanın inadı inanılmaz. ![]() Haseki küpeleri tomurcukta. Heyecanla çiçekleri bekliyoruz. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|