![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2014
|
Muhtelif
Tokaloğlu kayısısı bu yıl yine adetle verdi ama tadı harika. ![]() Kuşkonmaz resme kanmayın boyu sadece 3 cm. falan. ![]() İlk hasat. Biraz az ama ne yapalım Allah arttırsın. ![]() Kalıcı ıspanakları kavurup yaptığımız yumurta harika. Tulum peyniri yoktu kaşar yerine onu kullansak dört dörtlük olacaktı. ![]() Geçen yıl diktiğim badem fidanı. gayet sağlıklı görünüyordu birden kurudu. Kadı böceği larvalarının işi olmalı. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Bahçemizin Ziyeretçileri
Garip hatta çirkin sesli kuşu ararken bulduk. Kafesten kaçmış bir hint bülbülü olmalı. ![]() Kızım baba uçamayan bir kuş var dedi. Muhtemelen cama çarpmış biraz su verdik, neyse ki sonra havalanıp kaçtı. ![]() Afrikadan gelmiş olabilir mi? ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Hala mı Fide?
Salatalıklar yetersiz gelecek biraz f1 salatalık tohumu alıp diktim. Birde çok yetiştirmek istediğim ama iki yıldır danaburunlarının yediği cherokee domatesleri için yine tohum alıp ektim. Bir tane bile olsun yiyeceğim inat ettim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
![]() Geçen haftadan bu yana bahçe iyiden iyiye toparlamaya başlamış. Bu, merakla beklediğim elimde kalan tek Halep Karası. Bu hafta çiçek açtı ve üzerinde bayağı bir tomurcuk var. ![]() Bamyalar bir haftada ciddi büyümüş ve onlarda çiçek açmaya başlıyorlar. ![]() Jalepeno çok büyümemesine rağmen bayağı bir biber döküyor. ![]() Britain' s Breakfest Chery eğer tadı da güzelse bunun hastası olabilirim. ![]() Rahmetli babamın domatesi. Bu yıl daha da güzel gözüküyorlar. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
Haftalık Rapor 2
Sayın Bahçedenn' in Çengelköy salatalıkları. Üç kök kaldı, daha çok erkek çiçek açıyor verimlilik düşük gibi. ![]() İlave F1 salatalık fidesi yetiştirip ektim kızımın salatalık ihtiyacını karşılamam lazım. ![]() ![]() Annenim çelikten yetiştirdiği gülü. Her tarafımı yemişler ama direniyor garibim. ![]() süs ayçiçeği açtı açacak. ![]() Bu haftalık bu kadar. Haftaya bayram dolayısıyla yazlığa gidemeyeceğim. Kısmetse iki hafta sonra sağlam hasat başlayacak gibi. Hayırlısı diyelim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
Genel Durum
İki hafta aradan sonra merakla gittim. Artık bahçedeki bitkiler iyice dallanıp budaklanmış. Ön sırada pırasalar, hemen arkasında haziran sonu çimlendirdiğim dolayısıyla daha çok küçük olan cherokee domatesler, çürümeye yüz tutmuş patatesleri dikmiştim çimlendiler, bir adet numunelik mısır, onların arkasında da şeneşerber ile barbunya fasulyeleri. ![]() Bamyalar ve biberler kardeş kardeş takılıyorlar. ![]() ![]() Pek sevgili ve çeşit çeşit domatesler. ![]() ![]() Hormonlu patlıcanlar. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
|
Domatesler
Rahmetli babamdan kalan domatesler. Bu yıl pek bir sağlıklılar. Aksilik olmazsa tohum paylaşım etkinliğinde kullanacağım. ![]() ![]() Geçen yıl ilk kez diktiğim chery' ler. Geçen yılki kadar verimli gözükmüyorlar şimdilik. ![]() Bu yıl Zengarden' dan aldığım pembe domatesler olmalı. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|