![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-10-2013
|
Kavurucu sıcaklar çiçekleri hırpalasa da bahçeyi neşelendirmekten vazgeçmiyorlar |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Lâklâkan
Leyleklerin göç yoluna koyulmadan önce toplanma alanlarından biri de evimin karşısındaki ormanlık alandır.Her yıl toplanmaya başladıklarını gecenin sessizliğinde LÂKLÂKALARINI duyarak anlar ve sabahın erken saatlerinde her ağaçta üçer beşer tünemiş yüzlerce leyleği rahatsız etmemeye özen göstererek sessizce izlerim. Cumartesi günü onlarla hüzünlü bir veda için çıktığım tepede, ağaçlıklar arasından görünen evim bile sanki bu ayrılıştan kederlenmiş gibi geldi bana. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Leylekler gitti ama yaz devam ediyor.Şimdi güzelliklerini sergileme sırası ağaç hatmilerde. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Yavru köpeğimiz büyüyor ve oyun niyetine çiçeklere biraz zarar verdi ama büyüyünce geçeceğini umarak bazı önlemler alıyorum. Zengardenden Haziran ayında aldığım üç tatlı patates fidesini ektiğim kasayı arka bahçede kurumuş bir fidanın dibine koymuştum.Henüz hasat etmedik ama yaprakları ve çiçekleri ile süs bitkisi olarak da çok hoş duruyor.Sürgünlerden kestiğim çelikler suda iki günde kökleniyor bende büyük saksıların dibinde bulduğum her boşluğa dikiyorum böylece kışa kadar yumru vermese bile bir sürü tatlı patates sarmaşığı bahçeyi şenlendirecek. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Son olarak Eminönündeki çiçekçilerden pek de umutlu olmayarak aldığım küpe ve ilk defa karşılaştığım kıvırcık yapraklı aşk merdiveni ile bu günkü paylaşımları kapatıyorum. |
|
|
|
![]() |
|
|