![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-02-2015
|
Saklı cennetinizde mutluluklar dilerim Mavi köşe ışık oyunları yaratmış tekrar tekrar baktım. Güle güle oturun inşallah. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-10-2013
|
Mavi masadaki mavi lobelyanın nedense keyfi kaçınca yerini petunya aldı.Paskalya kaktüsüm uzun zamandır tomurcuktaydı nihayet o da açtı.Bir köşede duran bozuk mor kettle sarı horozibiğine ev sahipliği yapıyor.Tohumdan yetiştirdiğim haseki küpelerini kalıcı yerlerine aldım,saksıdakiler arkadaşlara rezerve ettiklerim. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Yaz aylarında sürekli mantar olan taflanın yerine diktiğim bu mavi çiçekli çalı yüzümü güldürecek,begonyalarla yaprak güzelleri aynı saksıda şimdilik gayet neşeliler,geçen yılki kışa dayanamadığı için mercansız bahçe olmaz deyip yenisini aldım. Hadi onun da hatırı kalmasın bir ortanca fotosu da benden. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Arka bahçede kimsenin uğramadığı duvar dibindeki gün güzellerinin bir kısmını saksıya aldım, her güzellik gibi ki onlar da görülmek,iltifat edilmek ister. Palmiyenin gövdesi sundavillaya fon oldu,sardırabilirsem hoş olacak. Yılların izini taşıyan yosun tutmuş taş duvarlar,yaz günleri acemborularının gölgelediği serin basamaklarında kahve içtiğim taş merdiven, sanki "fazla süse hacet yok, sadeliğimizdeki derin anlamı keşfetmeye çalış" der gibiydi. Ben de öyle yaptım. |
|
|
|
![]() |
|
|