![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 28-12-2012
|
Baçemizin ilk hali. Oldukça dikenli bir bitki örtüsü ve çorak bir toprak yapısı vardı. Daha sonra 70 cm civarında bahçe toprağı ile dolgu yaptık. Ve tabi ki içine barınacağımız 20 m2 lik bir kulübe olmazsa olmazlardan. ![]() Düzenleyen ervah : 12-05-2014 saat 22:06 |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yeni Üye
|
Gün geçtikçe bahçemiz yeşermeye ve bahçe olmaya başladı sanki. İnsanın kendi eliyle yetiştirdiklerini yemesi o kadar tatlı ki. Hiç bir şeye değişilmez. Bu küçücük kötü toprak parçası bile insanı mutlu etmeye yetiyor. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yeni Üye
|
Bahçemizin yeni sakinleri. Günlük 3 kg yem yiyerek 1-2 yumurtayı zar zor alsak ta onlarda hayatından memnun bizde. ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-04-2014
|
Bahçeniz hayırlı ve bereketli olsun sayın Ervah.El emeği göz nuru budur işte,sıfırdan oluşturmuşsunuz ne güzel.Hele o kanatlıları beslemek benim de idealim. |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-03-2014
|
Alıntı:
Benim sadık yârim kara topraktır. İnsanın doğasında var toprak sevgisi, tabiat sevgisi onun içinde hemen bütünleşi veriyor toprakla, doğayla iç içe oluncak bütün stresten, sıkıntılarından kurtuluyor. Siz zaten işlerinizde en zor kısmı atlatmışınız bundan sonraki işleriniz daha kolay olacak. Anladığım kadarıyla iştende anlayan birisiziz buda çok önemli Size işlerinizde kolaylıklar diliyorum inşallah herşey gönlünüzce olur. |
|
|
|
|
![]() |
|
|