agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Üyelerin Bahçeleri
(https)

Beğeni Düzeni5035Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 27-10-2015, 23:33   #1
Ağaç Dostu

asmalıtepe's Avatar

Giriş Tarihi: 29-04-2014
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi sevgihoca Mesajı Göster
Evet ,bağımız Alıçsekisi'nin üst tarafında.Geçen yıl aldık,içindeki evi tadilatla uğraşıyoruz şuan.Ben de ufak tefek bir şeyler yetiştireyim istiyorum.Biraz çiçek dikeyim diyorum ama rüzgarımız malum.O yüzden biraz endişeliyim.Sayfanıza uğramanıza sevindim.Böylece tanışma imkanımız oldu.Meslektaşmışız da.Ben Türk Telekom Ortaokulundan bu yıl emekli oldum.İnşallah daha detaylı konuşuruz.Sevgiler.
Ben de Fatih ilköğretim'den emekli oldum. Bizim tepe de sizin doğunuza düşer.

Rüzgarımız bol evet. Dışarı da çiçekler çok perişan oluyor. Sebzeleri bile kırıp atıyor. Dolayısıyla hava da aşırı kuruyunca bitki ne yapsın.
İki tane Akçaağaç almıştım dikebileceğim korunaklı bir yer bulamadım kocaman bağda. Çünki öyle bir rüzgar ki iğne deliğinden sızıyor.

Ama işte cebelleşerek birşeyler oluşturmaya çalışıyoruz. Siz bana göre gençsinizdir daha iyi başarırsınız. Görüşürüz...iyi geceler.

asmalıtepe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 27-10-2015, 23:23   #2
Ağaç Dostu

YeniGine's Avatar

Giriş Tarihi: 09-05-2012
Sevgili Asmalıtepe; merhaba, hoşgelmişsiniz. Çok şükür çiçeklerinizle birlikte herşey yolunda imiş sevindim, merak ettik sizi.
Maşallah, bitkileriniz ne kadar güzel olmuşlar, sonbahar yaramış hepsine. Ve sanırım hepsini içeri almışsınız. Emeklerinize, gönlünüze sağlık...

YeniGine Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 27-10-2015, 23:44   #3
Ağaç Dostu

asmalıtepe's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi YeniGine Mesajı Göster
Sevgili Asmalıtepe; merhaba, hoşgelmişsiniz. Çok şükür çiçeklerinizle birlikte herşey yolunda imiş sevindim, merak ettik sizi.
Maşallah, bitkileriniz ne kadar güzel olmuşlar, sonbahar yaramış hepsine. Ve sanırım hepsini içeri almışsınız. Emeklerinize, gönlünüze sağlık...
Siz de hoşgeldiniz sevgili YeniGine. Beni merak ettiğinizi okumuştum.Sağolun.
İyi evet çiçekler. Ama yine kış geliyor yine ne olacak kaygısı. Taşımak artık zor. çünki sayı çok..ne yerim var ne de taşıyacak gücüm ne olacak bilmiyorum.

Büyük ihtimal yerlerinde bırakıp sera ortamı ile haftada veya onbeşte bir sulamaya çıkarım diyorum. Sizce de doğru olur mu? Ve ya bazılarını hiç sulamamalımıyım acaba..

Gönül onlardan ayrı kalmak istemese de çaresizim.Sevgiler.

Eski 29-10-2015, 23:00   #4
Ağaçsever

Giriş Tarihi: 01-11-2008
Bağınızı/bahçenizi 2. gezişim. Bolluğunuz bereketli olsun.

Ayazkızı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 30-10-2015, 06:46   #5
Ağaç Dostu

asmalıtepe's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Ayazkızı Mesajı Göster
Bağınızı/bahçenizi 2. gezişim. Bolluğunuz bereketli olsun.

Sağolunuz, teveccühünüz sevgili Ayazkızı.

Eski 31-10-2015, 18:33   #6
Ağaç Dostu

celalim01's Avatar

Giriş Tarihi: 20-09-2013
Begonyalar saksılarını büyüttükçe daha güzelleşiyorlar.

celalim01 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 03-11-2015, 09:14   #7
Ağaç Dostu

münevver48's Avatar

Giriş Tarihi: 06-02-2013
sevgili asmalıtepe, tekrar bir arada olmak çok güzel. maşallah çiçekler coşmuş.hepsi harika ellerine sağlık. benim beyaz mavişim de şimdilerde tekrar çiçeklenmeye başladı. konuştuğumuz gibi çok fırsatım olmadı.bir takım kış hazırlıkları (boya izolasyon) saksı değişimi iş bitmiyor. fırsat buldukça buralardayım. sevgi ve selamlar.

münevver48 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 04-11-2015, 11:52   #8
Ağaç Dostu

aleydi's Avatar

Giriş Tarihi: 21-03-2013
Ablacım ben biraz araştırdım sardunya konusunu. Şubat ayında da budama yapılıyormuş. Martta yeni çelikler ekilip süper sonuçlar alınıyormuş. Şimdi çiçekli , çok güzeller. Budamayı Şubata mı bıraksak.Çiçek açarken kıyamadım. Yaprak güzelleri harika maşallah emeğine sağlık sevgilerimle.

aleydi Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 04-11-2015, 12:34   #9
Ağaç Dostu

asmalıtepe's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi aleydi Mesajı Göster
Ablacım ben biraz araştırdım sardunya konusunu. Şubat ayında da budama yapılıyormuş. Martta yeni çelikler ekilip süper sonuçlar alınıyormuş. Şimdi çiçekli , çok güzeller. Budamayı Şubata mı bıraksak.Çiçek açarken kıyamadım. Yaprak güzelleri harika maşallah emeğine sağlık sevgilerimle.
Sevgili aleydi doğru söylüyorsun, ben de öyle düşünüyordum. Budadığımız zaman hem çelikleri güzel zamanda dikme hemde ana bitkinin gelişimi baharda daha canlı olur en önemlisi dikilecek çeliklerin yanında olmalıyım diye düşündüm.
Yaprak güzellerini mecburen budamıştım taşıyabilmek için. Birsürü çelik var elimde onları bile dikince nerede tutacağımı düşünüyorum.
Yakınlarımda olsanız da alıp büyütseydiniz keşke. Pazar günü Asmalı'da komşularım ve birkaç arkadaşım gelmişti. Onlara da verdim birer ikişer.
Çoğalsınlar da kimlerin eliyle çoğalır sa çoğalsın, yaşasınlar. Felsefe bu bende.
Canım sardunyalar konusunda yardım çabalarına çok teşekkür ederim. Sevgiyle kal.

Eski 05-11-2015, 22:07   #10
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 11-07-2015
Sevgili Asmalıtepe,çiçeklerinizin hepsini dağıtmayın,bana da bırakın.Şu an İstanbul'dayım,gelince görüşürüz.

sevgihoca Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 30-11-2015, 21:45   #11
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 12-05-2015
Sevgili asmalı tepe bahçenizi üye olmadan öncede gezmiştim.Boş buldugum zamanlarda sayfanızı bol bol gezdim.Maşallah çok yol aldınız çiçekler senin kadar benide yüzümü güldürdü.Sardunyaları bende çok seviyorum beni hiç üzmüyorlar.Çok vefalılar.Emeginize yüreginize saglık saygılar.Hocam.

begony Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 01-12-2015, 08:38   #12
Ağaç Dostu

asmalıtepe's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi begony Mesajı Göster
Sevgili asmalı tepe bahçenizi üye olmadan öncede gezmiştim.Boş buldugum zamanlarda sayfanızı bol bol gezdim.Maşallah çok yol aldınız çiçekler senin kadar benide yüzümü güldürdü.Sardunyaları bende çok seviyorum beni hiç üzmüyorlar.Çok vefalılar.Emeginize yüreginize saglık saygılar.Hocam.
Sevgili begony sayfamı bol bol gezdiğini biliyorum. Ben de senin sayfanı aradım hep ama adres bulamadım. Aynı şehirde olduğumuz için de merak edip durdum kimsin, hangi bahçe veya balkonun sahibisin diye..

İlgine teşekkür ederim. selamlar..

Eski 30-11-2015, 22:29   #13
Ağaç Dostu

Seni arıyorum Begony,mesaj yazdım ulaşamıyorum.Cevap bekliyorum.

Eski 01-12-2015, 21:57   #14
Ağaç Dostu

sevoş's Avatar

Giriş Tarihi: 30-12-2012
sevgili asmalıtepe bahçeni baştan sona gezdim.çok beğendim ,Allah kolaylık versin.bende çiçeklere fazlasıyla düşkünüm.50 saksı kadar var.kuruyan olursa sanki evden biri ölmüş gibi üzülüyorum.
şeker tabağı çiçeğinin tohumunu nerden temin etiniz,ben hazır paket aldım 2 yıl gözüm gibi baktım .ama çiçek açınca ne göreyim,beyaz papatya.çok üzüldüm.size tekrardan kolay gelsin.sevgiler

sevoş Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 02-12-2015, 08:44   #15
Ağaç Dostu

asmalıtepe's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi sevoş Mesajı Göster
sevgili asmalıtepe bahçeni baştan sona gezdim.çok beğendim ,Allah kolaylık versin.bende çiçeklere fazlasıyla düşkünüm.50 saksı kadar var.kuruyan olursa sanki evden biri ölmüş gibi üzülüyorum.
şeker tabağı çiçeğinin tohumunu nerden temin etiniz,ben hazır paket aldım 2 yıl gözüm gibi baktım .ama çiçek açınca ne göreyim,beyaz papatya.çok üzüldüm.size tekrardan kolay gelsin.sevgiler
Teşekkür ederim ilginize sevgili sevoş. Kuruyanlar için hepimiz duygusala bağlıyoruz ama Allah korusun o kadar da değil.

Tabii maarifet olan onları kurutmamaksa da; Kuruyanlar da olabiliyor.

Şeker Tabağı'nı tohumdan üretmedim,çiçekçiden almıştım bizim rüzgarımıza dayanamadı. İçeriye veya korunaklı yere almaya fırsat kalmadan gidiverdi..
Selam..

Eski 02-12-2015, 00:17   #16
Ağaç Dostu

Sevgili Sevoş,şeker tabağı dediğiniz çiçek hangisi acaba?Adı da çok hoşmuş.Sevgiler.

Eski 02-12-2015, 08:34   #17
Ağaç Dostu

asmalıtepe's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi sevgihoca Mesajı Göster
Sevgili Sevoş,şeker tabağı dediğiniz çiçek hangisi acaba?Adı da çok hoşmuş.Sevgiler.

sevgihocam 15.sayfa, 447. mesaj'ın son üç karesi Şeker Tabağı görüntüleridir.

Seradan almıştım maalesef yaşatamadım.

Eski 02-12-2015, 21:54   #18
Ağaç Dostu

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi asmalıtepe Mesajı Göster
sevgihocam 15.sayfa, 447. mesaj'ın son üç karesi Şeker Tabağı görüntüleridir.

Seradan almıştım maalesef yaşatamadım.
Teşekkür ederim Asmalıtepe,öğrenmiş oldum.

Eski 14-01-2016, 14:36   #19
Yeni Üye

ket1977's Avatar

Giriş Tarihi: 12-06-2015
Sevgili asmalıtepe bahçeniz çok güzel olmuş.darısı bizlere. Goji Beri ekecektiniz sanırım onlar ne durumda merak ettim.Saygılar.

ket1977 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 01-02-2018, 18:51   #20
Ağaç Dostu

nanemolla's Avatar

Giriş Tarihi: 13-07-2014
Sn asmalıtepe bitkileriniz çok güzel emekleriniz daha da güzel.Verdiğiniz emeklerin karşılığını kat be kat görürsünüz inşallah.Sağlıcakla kalın.

nanemolla Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 07-05-2020, 19:22   #21
Ağaçsever

Sayın asmalıtepe bahçeniz çok güzel. Bende bugün acer palmatum garnet aldım yaklaşık 70 80 cm boylarında. Bende uzun zamandır arayıştaydım birazda fiyatının pahalılığından dolayı adım atamıyordum. Sizlerinde 2015 yılında resimlerini gördüğüm acerleriniz var. Şuan ki durumları nasıl. Toprağa dikip büyütme imkanınız oldu mu?

çiftçioğuzhan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 13-05-2014, 14:34   #22
Ağaç Dostu

06dilek's Avatar

Giriş Tarihi: 12-03-2014
Talking

Alıntı:
Hiç istemezdim kumu çimentoyu bu doğaya doldurmayı.Ahşab,doğal taş bir yapı olsun arzu ederdim.yani organik hayatsa tam olmalıydı. Hatta permakültür (sürdürülebilir yaşam) kadar şartlarda yeterliydi.Örneğin kütük ev , çardak çalı çırpı barınak kadar falan..
Bilirsiniz hayallerle gerçekler çok zaman tutmaz.Doğal taş evlerin,ahşap
evlerin maaliyeti çok yüksek sürdürülebilir yaşam şartlarına da henüz zihniyetimiz okey vermez.Tek başına bir kişinin böyle bir fikri de kabul görmez.
sonuç olarak yapay ve inorganik çimento nev'i galip geldi.Hem de ardniyetli bir ustanın azizliğine uğrayınca beş katı beton döktük sanki üstüne on kat çıkacakmışcasına..işte küçük bir dubleks hepsi.

Selam Sayın asmalıtepe; Evinizi konum olarak çok güzel bir yere yapmışınız önü açık manzaralı çok beğendim güle, güle huzur içinde otunun inşallah.

Benim hayalimde şöyle küçük doğal taşlardan **** ahşaptan yapılmış minik bir ev ama şimdilik bu pek mümkün gözükmüyor, siz hayalenizi anlatırken birden sanki benim hislerime tercüman oluyorsunuz sandım

06dilek Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 13-05-2014, 18:35   #23
Ağaç Dostu

asmalıtepe's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi 06dilek Mesajı Göster
Selam Sayın asmalıtepe; Evinizi konum olarak çok güzel bir yere yapmışınız önü açık manzaralı çok beğendim güle, güle huzur içinde otunun inşallah.

Benim hayalimde şöyle küçük doğal taşlardan **** ahşaptan yapılmış minik bir ev ama şimdilik bu pek mümkün gözükmüyor, siz hayalenizi anlatırken birden sanki benim hislerime tercüman oluyorsunuz sandım
sn.06Dilek inanın hayaliniz dualaşıyor böyle hayırlı isteklerde. Hele bir de lütuf sahibine
çokca şükredip,verdiğinin kıymetini bilirseniz açıldıkça açılıyor kapılar.
temenni ve iyi dleklerinize teşekkür ederim.Rabbim size çok daha iyilerini nasibetsin inşaAllah. Doğayı,ağaçları,bitkileri,hayvanları sevmek fıtri ve insani özelliklerdir. Daha önemlisi bizleri tefekküre yöneltirler...

Eski 10-06-2014, 00:03   #24
Ağaç Dostu

Muda's Avatar

Giriş Tarihi: 12-02-2013
Galeri: 8
Alıntı:
Bugün saat 09.45 gibi; Allahım bana çiçeklerin en güzelinden bir tane daha vermiş.
Bir oğlumuz, bir torunum daha dünyaya gelmiş çok şükür.
Onlar uzaklarda, çook uzaklardalar ama kalbimin atışı kadar yakınımdalar.
Mert ve Emir. Onlar benim en değerli fidancıklarım. Allahım onları da, herkesin evlatlarını da anneli babalı sağlıklı sıhhatli büyütsün. İnşaALLAH.
Hayırlı uğurlu olsun. Allah analı babalı, nineli dedeli büyütmeyi nasip etsin.

Muda Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 10-06-2014, 15:12   #25
Ağaç Dostu

06dilek's Avatar

Giriş Tarihi: 12-03-2014
Alıntı:
Bugün saat 09.45 gibi; Allahım bana çiçeklerin en güzelinden bir tane daha vermiş.
Bir oğlumuz, bir torunum daha dünyaya gelmiş çok şükür.
Onlar uzaklarda, çook uzaklardalar ama kalbimin atışı kadar yakınımdalar.
Mert ve Emir. Onlar benim en değerli fidancıklarım. Allahım onları da, herkesin evlatlarını da anneli babalı sağlıklı sıhhatli büyütsün. İnşaALLAH.
Merhaba Çok değerli asmalıtepe; bugün yine senin sayfalarında gezdim dikkkatlice adım, adım gezerkende dikkatli davrandım hiç bir bitkiye,ağaca, çiçeğe zarar vermeyim diye.

Asma aşıların çok hoşuma gitti ne güzelde gelişmişler bende bu yıl 1 tana ince kabuk badem, 1 tande yaz armudu aşısı yaptırdım şimdilik tutmuş gözüküyorlar inaşşalh meyve verdikleri günüde görrüz.

Ayrıca yeni dünyaya gelmiş olan torununuzuda güle, güle sağlık, huzur ve mutluluk içinde büyütün.

Allah anasına, babasına bağışlasın bahtı açık olsun.

Müsadeniz olursa buda benden dünya tatlısı torununuza dünya hoş geldin hediyesi.

Eklenen Resimler

06dilek Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 10-06-2014, 15:49   #26
Ağaç Dostu

asmalıtepe's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi 06dilek Mesajı Göster
Merhaba Çok değerli asmalıtepe; bugün yine senin sayfalarında gezdim dikkkatlice adım, adım gezerkende dikkatli davrandım hiç bir bitkiye,ağaca, çiçeğe zarar vermeyim diye.

Asma aşıların çok hoşuma gitti ne güzelde gelişmişler bende bu yıl 1 tana ince kabuk badem, 1 tande yaz armudu aşısı yaptırdım şimdilik tutmuş gözüküyorlar inaşşalh meyve verdikleri günüde görrüz.

Ayrıca yeni dünyaya gelmiş olan torununuzuda güle, güle sağlık, huzur ve mutluluk içinde büyütün.

Allah anasına, babasına bağışlasın bahtı açık olsun.

Müsadeniz olursa buda benden dünya tatlısı torununuza dünya hoş geldin hediyesi.
Canım.Ne kadar incesiniz.İyi dileklerinizi de hediyenizi de aldım öptüm başıma koydum.
Çok teşekkür ederim herşey için.
Demek bahçemi gezdiniz. adını bilmediğim sadece yaprak olan çiçeklerimin ne olduğunu biliyor musunuz acaba?
Asma aşılarını çok iyi yapmışsınız. Yaban tiyekleriniz var sa değerlendirmek gerek. Yabanların yaprağını bile kullanamıyorsunuz. Neden potansiyel, üzüm veren hale getirmeyelim. Çabuk gelişiyorlar. O dallarından sarkan salkımları asmanın dibine oturup yersiniz birgün inşaAllah. İnce kabuk badem, yaz armudu.. onları da yiyin inşaAllah.
Torun bebelerden video geldi biraz önce. 4 yaşındaki ağabey dün gelene biberon emziriyordu. Beni bugünlerde böyle sevindiren Allahım'a binlerce şükrediyorum.Olmayanlara da tattırsın bu mutluluğu sizlere de...

Eski 16-07-2014, 21:49   #27
Ağaçsever

tWoFuNN's Avatar

Giriş Tarihi: 14-01-2013
Alıntı:
Moralim çok bozuk hem de çok.

Bu kadar çabuk hüsran beklemiyordum.

İki gün önce iki üç tane hasta domates görüp çok üzülmüştüm.

Bugün giderken tavsiyeler üzre Tarım kireci aradım. Yok öyle birşey dediler.

Çıktım bağa, balkona şöyle bir yüksekten baktım ki kızaranlar var. Bir iştiha ile koparmak için indim daldım aralarına elimi attığım her olgun domatesin altı kocaman çürük. Yani hasar oldukça hızlı ilerliyor.

fotoğraflamaya bile elim varmadı. çok üzüldüm ve korktum.

Bu bana bir işaretmi acaba diye ürktüm, ürperdim hem de.

Çekirdeği yere düşse yetişebilen domatesi ben neden başaramadım diye de kendime çok kızdım şevkim kırıldı desem yeridir.

Ben bu sorunu bir haftadan fazla oldu mesajladım. Sağolsun sn.H-doğan yanıtlamıştı, ilgili sayfaları da irdeledim sanırım bulamadım net bir çözüm açıklaması. Ama dün bir yardım aldım tam olarak mesajdan, bu defa da Tarım kireci diye bir kireç bulamadım. Derken..Yine iki gün ileriye vurdu sorun.

Vazgeçtim organik morganikten. Rica ederim bir zirai ilaç önersin ustalar çünki domateslerin hepsi gidiyor bu gidişle..
Sayın asmalıtepe,
Sonunda sorunun ne olduğunu bulabildim. Bu sayfaya yazmışsınız sorunun ne olduğunu. Sorun acı benek ve dip çürüklüğü. Yani kalsiyum eksikliğinden kaynaklanan bir sorun. Acilen tarım kireci kullanın, daha sonra da 20-20-0 gübresi ile çapa yapın. Yeni çiçeklerde bu sorun daha oluşmayacaktır. Kalsiyum ve Magnezyumlu Gübre - Bahçe Malzemeleri sahibinden.com'da - 171964747 Buradan az önce söyleğim ilanıma bakabilirsiniz. Diğer ilanlarım bölümünden diğer ilanlarıma da bakabilirsiniz. Ayrıca belirtiyim. Tarım kireci organik bir üründür. Kolaylıklar diliyorum, bereketli günler.

tWoFuNN Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 16-07-2014, 22:00   #28
Ağaç Dostu

asmalıtepe's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi tWoFuNN Mesajı Göster
Sayın asmalıtepe,
Sonunda sorunun ne olduğunu bulabildim. Bu sayfaya yazmışsınız sorunun ne olduğunu. Sorun acı benek ve dip çürüklüğü. Yani kalsiyum eksikliğinden kaynaklanan bir sorun. Acilen tarım kireci kullanın, daha sonra da 20-20-0 gübresi ile çapa yapın. Yeni çiçeklerde bu sorun daha oluşmayacaktır. Kalsiyum ve Magnezyumlu Gübre - Bahçe Malzemeleri sahibinden.com'da - 171964747 Buradan az önce söyleğim ilanıma bakabilirsiniz. Diğer ilanlarım bölümünden diğer ilanlarıma da bakabilirsiniz. Ayrıca belirtiyim. Tarım kireci organik bir üründür. Kolaylıklar diliyorum, bereketli günler.
tekrar teşekkür ederim. İlgili sayfaya da ekledim. Fail leonardit olamaz demek ki.

Eski 03-12-2014, 18:14   #29
Ağaç Dostu

asmalıtepe's Avatar

Toprağın bakım vakti. Sonbahar sürümü karasabanla yapıldı.

Eklenen Resimler

Eski 03-12-2014, 19:40   #30
Ağaç Dostu

asmalıtepe's Avatar

Bu yaz; Asmalıtepe' den bir ay ayrı kalmama rağmen, herşey yolundaydı diyebilirim.

Domates biberler az hasarla, ihtiyaçları karşılayacak kadar iyiydiler.

Üzümler pekmeze dönüştü. Mahrabaşı denen cinsler ta ki kasım ayı sonuna dek asmalardaydı.

Ağaçlarda bir tane ceviz, kayısı, badem v.b olmadı.

Çiçekler iyi geliştiler. Umudu kestiğim Gül ağacı birden serpilip dallandı. Hanımeli, Ful Yasemin, Cezayir menekşesi güzel geliştiler. Onlar ve bazıları sabit çiçeklikte kaldı diğerlerini de yine kışlık evin kapalı balkonuna taşıdık donmasınlar diye.

Eklenen Resimler

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 18:24.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025