![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-08-2013
|
Sn. gülcingiller,beğenileriniz için teşekkür ederim, fotoğraflar az da olsa eğitim aldım o nedenle güzel çıkmış olabilir teşekkür ederim ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-03-2014
|
Selam Sayın resimsel; Sizin bahçenizi gezerken insan bir an kendini sizin tavukların yumurtalarını topluyormuş gibi hissediyor ![]() Hatta, hatta civcivlerin sesini duyyorum sanki akşam güneşi batarken tatlı bir rüzgar hissediyor yüzünde. Sonra Lalerinizi dokunmadan izliyorum okadar narin, okadar asil duruyorlarki insan dokunmaya kıyamıyor, ya hercai menkşelerinize ne demeli sarısı, moru, mavisi sanki bayram şekerleri gibi kıcacası sizin nezdinizde güzel yürekli doğa dostlarına çoookkk, çokkkk teşekkür ediyorum gönlünüze sağlık. |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-07-2012
|
Çok keyifli bahçeniz. Ellerinize sağlık . Resim çalışmalarınızda çok güzel . Bende seramik ve cam füzyon çalışmaları yapıyorum 2 yıldır . Kasımda Balıkesir de sergi açtım . Şimdi yavaş yavaş 2. sergi için hazırlanıyorum . Ama tabii öncelik bahçem ![]() |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Önceliği bahçenize vermeniz çok doğal çünkü bende öyle yapıyorum. |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın resimsel. Paylaşımlarınızı ilgi ve zevkle izliyorum. İzniniz olursa küçük bir bilgilendirme de bulunmak isterim. Çankaya Belediyesi Zabıta Yönetmeliğine göre kümes hayvanı yetiştirmek Belediyeden alınacak izne tabi imiş. Saygılarımla. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Bir kaç günlük yağmurdan sonra bu gün hava açık ve bol güneşli. bahçenin dikilmişleri ise yeni yeni dik durmaya çalışıyorlar. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
|
.
pembe domateslerin birkaçı dikildi, her adaya bir fesleğen diktim,kadifeler yolda, biberiyeler tam formunda, en güzeli ise gojiberi,son baharda dikmiştim çiçek açmasını bekliyorum.Komşunun kartopu süper oldu. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-06-2006
|
çok güzel Allah sağlıkla sihatle oturmayı nasip etsin |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
|
Çok teşekkür ederim Hakan bey,Allah herkesin gönlüne göre versin. |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
|
.
Bahçe çiti olarak diktiğim şimşirlerin bu kadar hızlı büyüyeceğini hiç düşünmemiştim geçen yıl sonbaharda dikmiştim,karanfil ise coştu. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Ağaç Dostu
|
.
Ankaranın bazı yerlerinde gelincikler görülmeye başladı.Bunlar da benim gelincik çalışmalarım. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Ağaç Dostu
|
.
Gelincik çok özel bir çiçek. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Ağaç Dostu
|
Gelincik çalışmalarınıza bayıldımmmm.... |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim, sizin çalışmalarınızı bekliyorum hala gerçi el işlemelerinizi gördüm ve çok beğendim emeklerinize sağlık. |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Ağaç Dostu
|
.
Akşam gün batımı sırasında ışık oyunları pek güzeldi,sabah ise daha bir başkaydı,kır çiçeklerinin görülmeye değer halleri oldum olası herkesi cezbeder. |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Ağaç Dostu
|
.
Kır çiçekleri ve bizim petunya. |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Ağaç Dostu
|
.
Sağlıklı bir çim böyle olmalıymış,peyzaj mimarımız söyledi. |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Ağaç Dostu
|
.
kır çiçekleri. |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-12-2010
|
Hepsi güzel ve dahada güzel olacak inşallah .Kolay gelsin.. |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 27-11-2013
|
gri bir İstanbul haftasonunda bahçenizde dolaşmak içimi açtı ... Emeğinize sağlık sn resimsel ... |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Ağaç Dostu
|
.
Goji berry artık büyüdü ama bu yıl çiçek açarmı bilmiyorum. Siyah çeri ilk ürününü vermiş çok mutlu oldum. Rax anneler gününde çok keyifliydi. Bütün annelerin anneler gününü kutlarım. |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Ağaç Dostu
|
.
Yağmurda, çimler ve yansımalar, Gelincikler her zamanki gibi güzel, bu 8 aylık kafkas çoban köpeği,yakında yeniden evine dönecek. |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Ağaç Dostu
|
Fotoğraf çekimleriniz çok güzel... |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim sevgili tarla kuşu, güzel resimler çektiğimi sanıyorum. |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Sevgili resimsel merhaba, Bahçe sayfanız hayrlı olsun. Ben geç kalmışım, bahçeniz doğallığı tavuklarınız, civcivleriniz, çiçekleriniz ve Rax ile çok güzel. Gönlünüze sağlık... |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Ağaç Dostu
|
Çok teşekkür ederim sevgili YeniGine,sizleri takip ediyorum,öğrenmek için bakmak gerekiyor ben de tüm bahçeleri fırsat buldukça geziyorum. |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Ağaç Dostu
|
.
Yükseltilmiş sebze adaları gittikce şenleniyor.Tepeköy fasülyeler,ne cins olduğunu henüz bilemediğim patatesler,Pembe domatesler,ahududular vs. |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Ağaç Dostu
|
.
Sn. meyvelitepe,gojyberry ne zaman çiçek açıyor acaba? geçen kasım ayında dikmiştim şimdi gayet güzel oldu ama çiçek açıp açmayacağı konusunu bilmiyorum. |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Ağaç Dostu
|
.
burası sadece etlik tavukların kümesi. Şimdi yukardan bahçe daha güzel gözüküyor. |
|
|
|
![]() |
|
|