![]() |
|
![]() |
#271 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-08-2013
|
Bu sabah,Ankara'da yaz kokusu aldım. Sebzeler daha bir canlı duruyorlardı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#272 |
Ağaç Dostu
|
.
Ribesler azıcık sıcakla beraber meyveye döndü. Bahtiyar ve ailesi sabah gezintisinde. Sebzelerden yavaş yavaş yemeye başladık ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#273 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2013
|
Sebze bahçeniz de çok düzenli ve güzel sn Resimsel. Herhalde sanatla uğraşmanın verdiği incelikte ,buna bir etken. Ben iklimden dolayı sebzelerimin olmadığına hayıflanıyordum. Demek ki ekim zamanını yanlış yaptım. Dolu vurur korkusuyla geç ektim biraz. Çok güzel görünüyorlar. Ağız tadıyla tüketmeniz dileğimle. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#274 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
elbette var bir de burcum başak ![]() Ben bazı sebzeleri kış bahçesinde yetiştirip dikmiştim. Geçen yıl dolu bütün sebzeleri yerle bir etmişti bu yıl Allah'tan her yere yağan dolu bana acıdı ![]() Çok teşekkür ederim,sizin güzelim çiçek gibi bahçenizin bir an önce sebzelere kavuşmanızı dilerim. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#275 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Resimsel, Bahçeniz, çiçekler, sebzeler, çimler, Bahtiyar ve ailesi... Her şey çok güzel görünüyor. Bereketiniz bol olsun. Ama bütün bunları bir yana koyup Rax'ın o yumuk gözlerini öpsem, onu yoğura yoğura oynasam onunla. İzin var mı? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#276 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Çok teşekkür ederim Sn.loveforlife. Elbette rax böyle bir şey bekliyor zaten en sevdiği şey mıncıklanması, bayılıyor ![]() Yalnız bir tehlike olabilir,hergün ister bütün bunları ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#277 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-07-2012
|
Bahçeniz, çimleriniz, tavuklarınız ve tabiiki de RAX yine muhteşemler ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#278 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#279 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 29-12-2011
|
Herşey çok harika.. Ankaranın neresi burası sayın resimsel? eşimin tayini sincan a çıktı ve bende tayin için kendime kurum bakıyorum.İstanbuldan anadoluya kaçmak ve böyle bir bahçeye sahip olmak hayalindeydik.İstanbuldan kaçtık sayılır ama eylül e kadar yeni evimizi bulmak zorundayız.Ankarayı fazla bilmiyoruz bu şekilde bir bahçeye hangi semtte sahip olabiliriz ve ****** maddi kısmı ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#280 |
Ağaç Dostu
|
Sn.zeyve öncelikle Ankara ya hoş geldiniz. Ben de Istanbul dan geldim. Burası Çayyolu. Dilerim istekleriniz gerçekleşir evet biraz pahalı ama çok keyifli ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#281 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 29-12-2011
|
hoşbulduk. araştırmaya devam ediyorum.Çayyolunun methini duydum.artık nasip diyorum.bayramdan sonra gelip bakacağım.inşallah sizin gibi müstakil bir eve sahip olamasamda kiracı olurum ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#282 |
Ağaç Dostu
|
.
Domateslerimiz ilk defa kızardı. Tavuklar şu aralar çok bereketli. 30cm lik fasülyeler çok lezzetli. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#283 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#284 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
tavuklarda bereketlendi ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#285 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-01-2013
|
Sn.resimsel sizin bu tavuk yetistiriciligini merak ediyorum. Koku vs. Problem olmuyor mu. Bizim sitede evler dipdibe. Ama ozellikle oglum icin bir donem bakmayi denemek istiyorum. Ama komsulara koku gurultu ys da su anda aklima gelmeyen baska problemler olur mu ne dersiniz? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#286 |
Ağaç Dostu
|
Sn. nkutsay, bizim evimiz tam müstakil yani komşuları ne kokusu, ne de sesi rahatsız etmiyor; Ne var ki zaten en fazla 5,6 tavuk var ve onların kokusu olmaz, olmaması için bazı önlemler alıyorum. 1-Altları sürekli kuru olmalı,kum dökerek bunu sağlıyorum. 2-Yumurta tavukları diğer tavuklara nazaran daha sakin. 3-Yakın komşuları tavuk beslemeleri konusunda ikna ettim ![]() Kısaca 5 tavuk alsanız hiç sorun olmaz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#287 |
Moderatör
|
Sevgili resimsel, güzel bahçenizi baştan sona kadar keyifle dolaştım, her şey çok güzel ve büyük uğraş vermişsiniz ellerinize sağlık. Ağız tadı ile sağlıkla daha uzun seneler keyfini sürmenizi dilerim. Bahçe çiti olarak ektiğim şimşirler hızla büyüdüler demişsiniz, bakınca onların Osmanlı şimşiri olduğunu gördüm yaprak kenarları tırtıksız (çıtır taflan veya kara şimşir denilen tür değil). Osmanlı şimşirleri çok zor büyük, yoksa onların türü başka mı? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#288 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Güler ablacığım,bahçemizde size ikramlarda bulunmak isterdik, Beğenileriniz için çok teşekkürler ederim ![]() Sizin tespitleriniz doğru,şimşirler Osmanlı şimşiri (hızla büyüdüler diye ironi yapmıştım) gerçekten çok geç büyüyorlar. Çıtır taflanlar duvar dibinde,onlarda fazla hızlı büyümüyorlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#289 |
Ağaç Dostu
|
Sabahın en sevdiğim görüntüsü. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#290 |
Ağaç Dostu
|
Ribeslerin aksine, goji berry bol çiçek açıyor fakat hala meyve göremedim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#291 |
Ağaç Dostu
|
Bahçedeki mavi ladin ve elvudi hem büyüdüler ve hem de tüm güzelliklerini sergiliyorlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#292 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili A NOMAD'a duyrulur ![]() Bu güzel kız yakında çiçek açarsa şaşırmam. Saksısı değişti yeri çok güzel ve hala çoğalıyor ![]() Menekşelerin yanında durarak çiçek açmayı başaracak. Düzenleyen resimsel : 28-07-2015 saat 16:53 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#293 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-04-2015
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#294 |
Ağaç Dostu
|
![]() Sevgili Emineyyüp, onları yıkamayı düşündüm ancak sudan pek hoşlanmadılar. ![]() Yaşadıkları yer temiz olursa bütün hayvanların temiz olacağını düşünüyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#295 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-12-2013
|
Köşk gibi saksıya taşınmış, rengarenk menekşe çiçekleri gözünün önünde... Bu motivasyonla, çiçeklenmek için daha fazla nazlanamayacağına eminim ben ![]() (Benim kız çiçeğini bugün kapattı) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#296 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-04-2015
|
![]() Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#297 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Acaba yılda bir defa mı açıyor? Çiçek en fazla üç gün kalıyor sanırım. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#298 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() nasılsa Ankara'da sınız geçerken kümese beklerim ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#299 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-12-2013
|
Alıntı:
Yılda bir defa derken? İlkbahar-sonbahar arasında çiçekleniyor, çiçek sayı ve sıklığı elbette bitkinin durumuna göre değişkenlik gösterir. Bizim yeni tomurcuklar geliyor mesela ama açabilecekler mi zamanla göreceğiz, kısmet ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#300 |
Ağaç Dostu
|
Benim kaynanatopuzu denilen kaktüs var ve yılda en az 4 defa açıyor, o nedenle sormuştum acaba bunlarda birkaç defa açar mı diye. Sizin ilgilendiğiniz kadar olmasada ben de ilgileniyor ve merakla açmasını bekliyorum. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|