![]() |
|
![]() |
#1741 |
Ağaç Dostu.
Giriş Tarihi: 21-04-2008
|
Başarılı bir çalışma olmuş kolay gelsin |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1744 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-08-2014
|
Hayırlı sezonlar olsun abim ; bereketli bol kazançlı olsun inşallah ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1745 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Oy oy oy nasıl güzeller nasıl, maşallah maşallah sevgili İsmail Kuzucu. Rastgelsin inşallah!.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1746 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2014
|
Bereketli bir yıl dilerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1749 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 04-11-2008
|
gecmiş olsun havlar bi sıcak bi soğuk dikkat etmek gerek. Bahcenizde herbisit uygulaması yapıyormusunuz? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1750 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Bahçenin hiçbir yerinde ot ilacı kullanmıyorum. Otlar büyüdüğü zaman çapa makinesi ile geçiyorum. Ekim önceside çapalama yapıldığı için fazla sıkıntımız olmuyor. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1751 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-09-2014
|
Îsmail kardeşim pazardan aldığım salkım domates çok lezzetli idi bende çekirdeklerinden hemen saksıya diktim bir hafta içinde fideler çıktı acaba domates verirlermi.? Selamlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1752 |
Ağaç Dostu
|
Bu hafta domateslerin kaliteli olduğu hafta sanırım. Değişik bölgelerden bu benzer sorular geldi. ![]() Tohum büyük ihtmal f1 çeşittir. Fazla domates vermesede meyve yapacaktır. Her sene tohum alarak bitkiyi verimli hâle getirmek mümkün. Bizde böyle bir kaç çeşit oldu sanırım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1754 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-09-2014
|
Teşekkür ederim kardeşim bir tane domates bile yapsa beni mutlu eder . Sağol kolay gelsin bol bereket dilerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1755 |
Ağaç Dostu.
Giriş Tarihi: 21-04-2008
|
Selam arkadaşlar ismail beyde yanıtlamış ama bende başımdan geçen bir olayı anlatmak istedim pazardan domates aldık güzel dolmalık domatesti ve tohumundan aldım ekim yaptım bitki yapısı ve dökümü güzeldi ama domatesleri kızarmadı hafif pembe şekilde kaldı her zaman böyle olurda demiyorum |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1756 |
Ağaç Dostu
|
Yeni seranın örtüsü bu hafta içi geliyor. Örtüyü gömmek için çukurlar hazır. Salıdan sonra pencere için parçalarda gelecek. Sinek tülleride haftaya gelecek. Kısmetse 2 hafta içinde seramız hazır olacak. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1757 |
Ağaç Dostu
|
Cocopeatlar Sn doğalbahçe'den geldi. 1 blog için 19 litre kuyu suyu kullanıldı. (1 blog içinde 50 ml hümik asit uygulandı.) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1763 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-12-2013
|
Alıntı:
Bir de neden o barbunyalar pespembe? Daha önce hiç böyle rengi olan barbunyayla karşılaşmadım, tohum kaplama yapılmamış hali (görsellerden anladığım kadarıyla ilk fotoğraf henüz kaplama ürünü kullanılmamış olsa gerek, ikinci fotoğraftan itibaren kaplanıyor) üstelik, ilginç geldi ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1764 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-01-2014
|
Köylüler fasulyeleri ikişer barbunyaları üç-dörtlü ekerler, sebebi de fasulye kol atar ancak barbunya tek kol üzerinde ilerler bu yüzden dört normaldir demişlerdi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1765 |
Ağaç Dostu
|
Amenna ama fark ettiyseniz bizim köylü ( ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1766 | |
Ağaç Dostu
|
![]() Alıntı:
![]() Bu barbunyalar paketten yeni çıktı o yüzden thiram ile kaplı. Kendi aldığım tohumları dışar ekimine bıraktım. (Son ekimden fazla tohum alamadık, ek olarak paket aldım.) Evet aynen öyle kaplama sonradan yapıldı. Geçen seneden akıllandım bu sene hiç aksatmadan kaplama yapacağım. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1767 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1768 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-01-2014
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
gelecek tarımda, geleneksel tohum, sera yetiştiriciliği, solucan gübresi, ticari üretim |
|
|