![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Fotoğraf çok ama hepsini ekleyebiliyorum malesef. Bu aralar sabah 8 akşam 8 bahçedeyiz. Çeltik konusu bu sene zora girdi. Kanallara su verilmeyecekmiş. Bana göre yerinde bir karar. Türkiye'nin çeltik yeriyiz ama Çin'den buraya Tırlarla çeltik geliyor, gerisini siz düşünün.. Çiçekçilik konusunda kesinlikle size katılıyorum, düzgün seralar ile yeni bir iş sahası açılabilir. Birde şu gençler piyasada iş yok diyor ama memleketim insanı hep masa başı iş arıyor. Bunu yapacak genç nesil yok malesef. Fidelerini hazır alan yerler var mesela, burada pazarda satıyorlar. Müşteri bunu alıp ekiyor 1 hafta sonra fideler kuruyor Sonra bize gelip alıyorlar. Bizim fideler canlı bişey olmuyor. Bizim gibi tohumdan veya çelikten uğraşsalar çok daha müşteri tutacaklar.Biraz uzun yazdım sanırım ![]() |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
gençler piyasada iş yok diyor ama memleketim insanı hep masa başı iş arıyor. Bunu yapacak genç nesil yok malesef. Çoook haklısınız İsmail bey,biz de çiftçilikle uğraşıyoruz.Çocukları okutup -memur- yapmaya çalışıyoruz. Sayfanızı ilgiyle takip ediyorum.Biz tohumdan 15-20 fide çıkarsa,göbek atıyoruz,siz binlerle uğraşıyorsunuz.Allah sağlık versin,güç kuvvet versin.Selamlar. |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Çok teşekkür ederim. O sevinç bizdede oluyor biraz Amin, hepimiz sağlıklı olurlar, öğrenecek ve öğreteceğiz çok şey olur.Saygılar.. |
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| gelecek tarımda, geleneksel tohum, sera yetiştiriciliği, solucan gübresi, ticari üretim |
|
|