![]() |
|
![]() |
#121 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2012
|
Maşallah zenginlik buna denir işte, hepsi de çok şirinler hayırlı olsun sayın İsmail Kuzucu, Cemonun da ellerine sağlık bu gidişle sukulent hastalığını bana da bulaştıracaksınız diye korkuyorum, içten içten sevmeye başladım galiba... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-01-2012
|
Yaaa Kıskandıııımmmmm. Şaka şaka hepsini firesiz büyütün inşaallah. Saksılarınızdan taşsın hepsi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#123 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() Sayın Cemo sayesinde dünya kadar sukulentlerimiz oldu. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#124 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#126 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-09-2013
|
Kolay gelsin İsmail bey.Kargom geldi ,gönderi için teşekkürler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#127 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#128 |
Ağaç Dostu
|
Pazar günü kızartma kabaklarını ekmiştik. Bal kabağı tohum paylaşımından nasıl ekileceğini soranlar olmuştu, ikisini bir arada yazayım ![]() ![]() ![]() Torf ve perlit karışımım zaten sabit önceden yazmıştım. Tohumları direk toprağa değilde viyollere ekerseniz kök gelişimi iyi olacağından verimden kazanırsınız. Tavsiyem 45 lik viyoller olacaktır. Geniş oldukları için kökler hemen aşağıya geçmiyor. Viyolü harcımız ile doldurduktan sonra, teker teker gözlerdeki bu harcı bastırıyoruz. Daha sonra tohumlarımızın uçları orta kısıma gelecek şekilde ekiyoruz. Uç kısımları ortaya gelirse fideler tam ortada çıkar. Ekimi yaptıktan sonra fıs fıs yardımı ile torfun nemlenmesini sağlıyoruz. Viyolü 18-25 derece olan bir yere alın ve torfu daima nemli tutun. Tohum 2 hafta için bayağı gelişmiş olacaktır. Eğer havalar soğuk gider ise poşetlere alıp daha sonra asıl yerlerine ekebilirsiniz. Bereketli hasatlar.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#132 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Sevgili İsmail Kuzucu maşallah, sukulentlerin yapraklarını bile dikmişsin ve çok güzel görünüyorlar, ellerine sağlık... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#133 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Şimdi size bir iş daha çıktı. ![]() Tez günde büyüyüp, çiçeklerini açarlar inşallah. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#134 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Sarı çiçek açmış olanı arılarda çok sevdi, hep onun çiçeklerindeler ![]() Bilgiler için teşekkür ederim. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#135 |
Ağaç Dostu
|
Erikler meyve tutmuş, büyük ihtimal nisan ayında hepsi dondan etkilenmiş olacak. ![]() ![]() Kayısıların çiçekleri %80 oranında yandı. Tutan ve yeni çiçekler tutarsa onlar sağlam kalacak. Bu sene meyve fiyatları tavan yapacak gibi. Çok şükür yağmurlar devam ediyor, yoksa durum vahim olmaya başlayacaktı.. ve Şanlı Türk Bayrağımız.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#136 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-03-2008
|
Yediveren çilekten başka 21 no' lu mesajda yer alan cinsini bilmediğiniz çileğin de satışını bekliyoruz, bilginiz olsun. Kolay gelsin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#137 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Sitenin içerikleri eklenmeye başladı. Siteyide Joomla ile kendim yapıyorum, ek gider olmuyor ![]() Sitede son durum: ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#139 |
Ağaç Dostu
|
Geçen sene tohumdan ekip poşetlediğim haseki küpelerini satmayıp bahçeye sıraladım ![]() 50 m² alanda yaklaşık 250 adet fide var. Bu sene hepsi açacak sanırım. 15-20 tanede saksılara ekmiştim, onlar daha canlı ve büyük oldu ne hikmetse.. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#140 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2012
|
Harika, bunları bende çok severim bizim memlekette dokuz donlu derler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#142 |
Ağaç Dostu
|
Sitemi test için yayına aldım. Bakalım çalışma durumu nasıl olacak.. Gelecek Tarımda - Organik, Doğal, Yerli Tohum ve Ürünler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#143 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Siteye üye olmadan kapıda ödemeli sipariş verilebilsin. Genel olarak sayfa düzeni güzel. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#144 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#145 |
Ağaç Dostu
|
Sayın bahcedenn kırmızı pancarlar ile ilgili yazınca hiç fotoğrafları olmadığı farkettim. Bende anlamış değilim nasıl oldu da onları hiç fotoğrafını çekmemişim ![]() Yaklaşık 1 dönüm alanda 10 bine yakın kadar kırmızı pancar ekili. İlk ekim tahminimizden çabuk satıldı. Bunların kök yapmasını bekliyoruz.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#148 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Hemde şifa kaynağı. Sizin çiçeklerin yanında iyi renk uyumu sağlarlar ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#150 | |
Ağaç Dostu.
Giriş Tarihi: 26-11-2011
|
Alıntı:
Sn. İsmail Kuzucu, ben olsam ürünün yapraklarının bol olduğu dönemlerinde kök gelişimini etkilemeyecek şekilde pazı demeti yapar gibi pancar yaprağı demeti de yapıp tezgaha koyardım. Tadını alanlara göreceksiniz ürünü yetiştiremeyeceksiniz. ![]() Sn. cemo, sizin yeriniz oldukça müsait. Bence en kısa zamanda bahçenin bir kenarında denemelisiniz. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
gelecek tarımda, geleneksel tohum, sera yetiştiriciliği, solucan gübresi, ticari üretim |
|
|