![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Yazlıktan çıkan kenar bordürleri artınca ortadaki çiçekliğin etrafını da çevirdim. Hala elimde olanları da kullanmanın bir yolunu bulmalıyım. Bahçede yetiştirdiği bir sebze ziyan olmasın diye her gece o sebzenin farklı tariflerle yemeğini yapan insan modundayım. Ziyan etmemek için her yere kullanırım ben bu bordürleri. ![]() |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-02-2015
|
Alıntı:
geçen seneler fasulye o kadar çok olmuştu ki; marifetli annem sayesinde her gün fasulyenin türevlerini tüketir olmuştuk... menümüzde; fasulye kavurması, fasulye kızartması, fasulye turşusu, fasulye yemeği, kuru fasulye, fasulye oturtması, fasulye yahnisi artık fasulye korkulu rüyamız olmuştu ![]() |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Hele eskiden derin dondurucular yokken daha zor olurdu. Gençliğimde birakin derin dondurucuyu buzdolabı bile yoktu bir cok evde. Ramazan yine boyle sicak yaz günlerine denk geldigi zamanlar, evde tas ve kâselere su doldurup buzluga koyardik. Ezan okunmasına yakin ben bu kâseleri bir tepsiye doldurup komşulara buz dağıtmaya cikardim. Fasulye tursusunu da cok sevdiğimi söylemeden geçemeyeceğim. ![]() Düzenleyen abk : 18-06-2016 saat 13:51 |
|
|
|
|
![]() |
|
|