![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-07-2012
|
Sevgili aheste, Laleler pembe şeker gibi gözüktü gözüme Bahçenizi büyük zevkle gezdim... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-07-2010
|
Mis kokulu frezyalarım, bunlar aşılı, katmerli olanlar ama hepsi katmerli açmadı. Birde yalın katlı küçük çiçekli olanlar vardı ama fotolarını frezya bölümüne eklediğim için buraya ekleyemedim, ve artık onların çiçekleri geçtiği için de tekrar çekemedim. Bunları bu sabah çektim, yağmur damlalarıyla... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Alıntı:
Sevgili aheste ben her konu başlığına bakmıyorum, freyzalarını konu başlığında paylaşmışsın, kendi sayfanda da paylaşmanı isterdim. |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili akçabardak, sevgili yağmur, sevgili Yenigine çok teşekkür ederim. Çok güzel kokuyorlar, yanlarından geçerken buram buram esiyor... Sevgili Yenigine bu defa bi değişiklik olsun deyip konu başlığında paylaşmıştım, sayfa atlayınca da aşılı büyük çiçekli olanlar arka sayfada kaldı. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Gülsu'dan gelen güzeller, bir çok çeşit göndermiş ![]() Nergisler ![]() Çok istediğim echeverialar ![]() ![]() Begonya türleri ![]() ![]() Çoook teşekkürler segili Gülsu... |
|
|
|
![]() |
|
|