![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-07-2010
|
Sümbüllerim azda olsa açtılar, balkon misler gibi kokuyor.. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Sedum palmeri'mde açtı sonunda, bu sene bahar çok erken geldi Rabbim sonumuzu hayır eylesin... ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Bunlar zengarden'den bu sene aldığm nergiz soğanları, manly (kırık beyaz çok katlı) olmaları gerekiyordu ama sanırım yanlış göndermişler. Bakalım nasıl açacaklar.. ![]() Bu da sn pria'dan aldığım erlicheer, ancak bir tanesi açıyor.. ![]() |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu.
Giriş Tarihi: 06-08-2009
|
Alıntı:
Acaba, ''erlicheer'' nergis saksınızı koyduğunuz alan, günde en az 5-6 saat güneş görebilen bir yer değil mi acaba? Erlicheer nergislerin çiçek verimi ve kokusu, güneş görmesi ile doğru orantılıdır..Ne kadar çok güneş görüyorlarsa çiçek verimleri ve kokuları çok artar.. Bol güneş gören bir yerde çiçek açmamaları mümkün değildir.. Selamlar..Kolay gelsin.. 13 yıllık dostunuzdan ayrılmanıza da çok üzüldüm.. |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın Pria, yeterince güneş gördüklerini düşünüyorum ama ben onlara bakamadım geçen sene hiç, bir tane açması bile bana sürpriz oldu çok sevindirdi. Ben sizden 6 adet soğan almıştım ama orda 2 si var, diğerlerini 2 sini annem, 2 sinide halam için almıştım. 2 soğandan o kadar çok üredilerki şaşırdım, çok üreyen bir cins. Saygılar... |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Bu güzellerde bahçemden ![]() Çuhalarım... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|