![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-03-2013
|
Ahududu henüz çiçekte... ![]() Babamın arıları. 60 kovan dan bir kısmı Toros dağlarında bir kısmı da zevk için evin bahçesinde duruyor ![]() ![]() ![]() ![]() Balıkağzı... ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Bal kabağı. Bu kabak güze bile kalabiliyor. Ekim gibi yayla sezonu bitip te Mersin'e döndüğümüzde güzün sadece hafta sonları yaylaya gittiğimizde bize sürpriz yapıyor. ![]() katmerli begonya. Annemin sevdiği çiçeklerinden... ![]() ![]() Mis kokulu beyaz gül, ![]() Bu da aşılı böğürtlen. geçen yıl reçel yapacak kadar çok verdi... ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Çileklerimiz. yağmur bu sene çok yağdığından çilekler küflenmeye başlamışlar. Ama tadı müthişti. Bu fotoğraflar çekildikten sonra hepsi mideye indirildi ![]() ![]() ![]() ![]() Bu da yeşil köy elması. Herhangi bir ilaç kullanmıyoruz. Olduğu gibi doğal yetişiyor. Çok lezzetli. Yumuşak bir elma... ![]() Sinek kanadı reyhanlar... ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Hatmi çiçeğini çok seviyorum. Mersinde otoban kenarlarında renk renk bulunur. Burada da kendiliğinden yetişmiş. Bizim eve inen yolun kenarı olduğu gibi hatmi çiçeği dolu. Yürürken size eşlik etmeleri çok keyifli oluyor. ![]() ![]() Kohleria-Japon küpesi[ ATTACH]415882[/ATTACH] ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Mor Kağıt çiçeği ![]() Kara dut ancak ekşi değil, ben ekşi olan yaprakları sivrimsi diğer türü daha çok seviyorum... ![]() ![]() Kayısı... ![]() Kekik... ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Erkenci kirazlar... ![]() Napolyon... ![]() ![]() Biraz da manzara seyredelim ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Maviş çiçeği. Havalar soğuk, henüz açmamış... ![]() Katmerli mor küpeli ![]() ![]() Meyve bahçemizin bir bölümü... ![]() Mürdüm erikleri... ![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
Güzel
Ben beğendim resimler güzel, devamlı yazmanızı arzu ederim Kolay gelsin |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
|
Çok teşekkür ederim. Havalar ısınınca meyveler de çiçekler de daha da gelişecekler. Fotoğraf yüklemeye devam edeceğim... |
|
|
|
![]() |
|
|