![]() |
|
![]() |
#271 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-04-2013
|
teşekkür ederim. tüm dilekler hepimizin adına olsun inşallah. mavi yasemini çok istiyorum inşallah koşullarını sağlayıp yaşatabilirim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#272 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Sevgili efeege, yumrulu begonyalarınız nerede duruyor açıkta mı, kapalı balkonda mı? ![]() ![]() Zeytinlere maşallah, ellerinize sağlık, olsunlar afiyetle tüketesiniz inşallah... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#273 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-12-2010
|
Rabbim ağız tadıyla yemek nasip etsin... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#274 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
sağ ol rabbim hepimize tüm emeklerimizi sağlık sıhhatle sefasısını sürdürsün inşallah. yumrulu begonyamı alalı bir ay oldu içerideydi klima çiçeklerini kuruttu gibi geldi güneş alan açık balkona koydum ama soğuktan etkilenir diye tedirginim.birer tane çelikten diktim hemen tuttular sanki. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#275 |
Ağaç Dostu
|
sevgili sonkez. teşekkür ederim. bende buna inanırım herşey biz insanlar için her ne alır ve yaparsam ağız tadıyla sağlıkla nasib etsin rabbim diye dua ederim. cümelmize sağlık huzur afiyetlerle. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#276 |
Ağaç Dostu
|
![]() bu gün kursumdan eve gelince atlasımın güzelim çiçeğiyle karşılaştım. tomurcuk göründükten tam bir ay sonrası açtı. canım benim. teşekkür ederim güler hanımcığım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#277 |
Ağaç Dostu
|
![]() by tömürcek. teşekkür ederim. tanıdınmı minik sabriyemde açmaya çalışıyor.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#278 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-06-2007
|
Sayın efeege, emeğinize sağlık, atlas çiçeğiniz nasıl da güzel açmış. İnsanın dönüp dönüp bakası geliyor. Güzel çiçeklerinizle mutlu ve esen kalın. (Bu arada biz de iki yıldır Nazilliliyiz artık. Bakarsınız bir gün tanışmak kısmet olur.) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#279 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
atlasımın yavruları gelişince verebilirim. ayrıca nazillide olduğuna memnun oldum. neresinde ikamet ediyorsunuz sanırım öğretmensiniz hangi okul merk ettim, tanışmaktan memnun olurum. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#280 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2012
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#281 |
Ağaç Dostu
|
sağol tömürcekciğim. minicik haline bakmadan çiçek açmaya başladı. menekşeleriminde büyümesi şimdilik iyi, yakında hoyalarımda filizlenmeler başlıyacak sanırsam. ben kursa başlayınca benden rahatladılar, başlarında fazla bekleyip didiklemiyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#282 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#283 |
Ağaç Dostu
|
iyi akşamlar sevgili asia. bizde yeni mahallede oturuyoruz. bende hafta içi her gün halk eğitimde kursa gidiyorum. çarşıya çıktığınızda uğur mumcu parkında bir çay içip tanışabiliriz... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#284 |
Ağaç Dostu
|
Sayın efeege, telefon numaramı özelden gönderiyorum. Bu günlerde havalar parkta oturmaya pek uygun değil. Güneşli güzel bir havada görüşmek dileğiyle, esen kalın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#285 |
Ağaç Dostu
|
sevgili Asia. bu gün sizinle tanıştığıma çok memnun oldum. çok hoş sohbet cici bir arkadaşsınız ,doğa dostu olan kişilerin, hoş sohbet ve samimi olması beni bir kezdaha yanıltmadı.. tekrar görüşmek dosluğumuzun daim olması dileğiyle.. teşekkür ederim.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#286 |
Ağaç Dostu
|
Ben teşekkür ederim Sayın efeege. Nazilli'ye alışmaya çalıştığım bu süreçte sizin gibi nazik, içten ve samimi, üstelik çiçek ve doğa dostu, bir arkadaşın benim için ne denli önemli olduğunu tahmin edemezsiniz. Sizi tanımış olmaktan çok mutluyum. Bir dahaki görüşmemize dek sevgiyle kalın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#287 |
Ağaç Dostu
|
bu gün hava güzel olunca bahçemize gittik. bahçeyi gübreledikten bir ay sonrası soğuklara aldırmadan, çiçeklerim iyice coşmuşlar. yeni açan kasımpatılarım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#288 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2012
|
Çok güzeller sevgili efeege maşallah. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#289 |
Ağaç Dostu
|
.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#290 |
Ağaç Dostu
|
teşekkür ederim akçabardak. inanın görünce bende şaşırdım. soğuklardan kötü bir bahçeyle karşılaşacağımı sanıyordum. gübrelemek işe yaramış bahçemi sıcacık tutmuş. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#291 |
Ağaç Dostu
|
bitki çöplerini attığımız yerde, kendiliğinden çıkmış horoz ibiği fidesi bulup dikmiştim, nerdeyse boyum kadar olup açmışlar.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#292 |
Ağaç Dostu
|
kaktüs tarlamda bu hale gelmiş. otlar çiçekler birbirine karışmış. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#293 |
Ağaç Dostu
|
ve temizledikten sonrası kaktus bahçemin görüntüsü yağmurlar yaramış.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#294 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili efeege gübre yaramış, yağmurlar da yaramış çok güzel olmuş gerçekten kasımpatların ve kaktüs tarlan. Kesinlikle gübre bulmam gerekiyor, kasım-aralık aylarında bulamadım zira... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#295 |
Ağaç Dostu
|
bu günlük bukadar. çok yorgunum gerisini sonra yükleyeyim. sevgili cemonun kaktüs bahçesinden çok özenmiştim benimde küçüçük az çeşitli bahçem oldu. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#296 |
Ağaç Dostu
|
merhaba sevgili yenigineciğim. gerçekten çok farketmiş.birde keçi gübresi daha kuvvetliymiş onu farkettim.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#297 |
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#298 |
Ağaç Dostu
|
![]() leblebili gübre olsunda ne olursa olsun keçi olması şart değil. bizimkide tesadüf oldu gübre getirecek arkadaşlarda keçi gübresi var diyince tamam dedik, ama daha asitli olduğunu duymuştuk, tecrübe etmiş olduk. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#299 |
Ağaç Dostu
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#300 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 22-12-2013
|
Bahçeye Farklı renk bitkilerin bir arada olduğu büyük bir saksı öneririm. Çok güzel görüntü ve koku yayıyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|