![]() |
|
![]() |
#1 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 13-05-2013
|
Lilymarlene / bahçe
Bahçenin bulunduğu şehir : Hollanda Bahçenin büyüklüğü : 80 m2 Güneş, rüzgar, yağış, tuzluluk vb koşulları : Bol yagis, ruzgar az, guneybatiya bakiyor Bölgenin Soğuğa Dayanıklılık Haritasındaki yeri : Bahçenin türü (konut, işyeri, hobi, yazlık, özel uygulama vb) : konut Bahçenin geçmişi hakkında bilgi verir misiniz? Önceki hali nasıldı? : Onceden bombostu ve sadece ot vs vardi Kaç yıldır bahçenizle uğraşıyorsunuz? :3 Başlangıçta tasarım yaptınız mı? Profesyonel yardım aldınız mı? : Yapmadim Bahçenin var olan durumunu gösterir, çizilmiş planı var mı? Varsa ekleyiniz : Bakımı nasıl yapılıyor? (profesyonellerce, kişisel) kisise; Bahçede bulunan ek alanlar (limonluk, çardak, sebzelik, havuz vb.) nelerdir? yok Bahçe için bir hayaliniz, idealiniz var mı? : kucuk bir havuz Bahçede bulunan bitkilerin listesi (ağaçlar, çalılar ve diğer bitkiler) : seftali agaci, framboaz, gul ve lavantalarimiz vazgecilmezlerimiz Özellikle ilgilenip, yetiştirdiğiniz bitkiler var mı? : yok Varsa çok özel bir bitkinizin adı? : - Üretim, çoğaltma yapıyor musunuz? : hayir Bahçedeki su durumu ve sulama koşulları nasıl? : evden hortumla su veriyoruz Su tasarrufu için neler yapıyorsunuz? : Toprak özellikleri : Kompost yapıyor musunuz? : Bahçenizde yaptığınız hatalar oldu mu? : Zirai mücadele yapıyor musunuz? Hangi hastalık ve zararlılara karşı, hangi ilaçları kullanıyorsunuz? : Bahçeniz organik mi? : evet Hangi tip gübre kullanıyorsunuz? : Bahçenizde fare, manas gibi zararlılar var mı? : Sulamayı (vahşi, yağmurlama, damlama, terleme) ne şekilde yapıyorsunuz? : Bahçenizin yerleşim alanının sağı ve solu dağ mıdır? Bitkileriniz soguk alıyor mu? : İyi ki yapmışım dedikleriniz neler? : Tetanoz aşısı oldunuz mu? : Sevgili dostlar, hepinize merhaba. Birkac yildir evimde ve bahcemde sebze yetistiriyorum.. Bu siteyi gorunce de paylasmak istedim ![]() Düzenleyen lilymarlene : 14-08-2013 saat 21:35 Neden: sorular eklendi |
![]() |
![]() ![]() |
|
|