![]() |
|
|
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-03-2013
|
![]() 1)Yilan yastigi 2)? 3)Hodan 4)Sebze adasi 5)Gul Devam ediyor... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
![]() 1) Cicekler 2) Lavanta 3) Salatalik 4) Ahududu 5) Domates ahalisi Devami var... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Zebra - Yasam Bahcesi
1) Sebze adasi 2) Siyah frenk uzumu 3) Latin cicegi (hala ciceksiz ![]() 4) Ortanca ve sinek 5) Tohumdan yetistirdigim kadifeler SON. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
Zebra - Yasam Bahcesi
1 ve 2 kayinpederin "inanilmaz" sarimsaklari. Avcumun ic uzunlugu yaklasik 23cm oldugunu dusunurseniz, sarimsagin buyuklugu herhalde tahmin edebilirsiniz. Bir disi, neredeyse normal sarimsak buyuklugunde. Ikinci fotografta ufak olan, normal sarimsaklarin yaklasik iki kati buyuklugunde! ![]() Ucun fotografta yorgun ve mayismis bir Nönöy En sonunda latinim cicegini acti, darisi acmayanlarin basina(Eger kaldiysa ![]() Ve altincilegim cok gecikmeli olarak buyuyor. Buyuk ihtimalle kisi evde gecirecek ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
![]() Hodanlarimda ilk ciceklerini acti. Belirtmekte fayda var, hodanlari domateslere kardes bitki olsun diye ekmistim. Bu sabah, sahurdan sonra adalarimi keten malci(samani) ile doldurdum. Su ihtiyacini yuzde50 oraninda azalttigini yaziyor. Ayrica Ph notr oldugu icin diger malclar gibi topragin asit-alkali dengesini bozmuyor. Cicek adalarinda acan ilk soganli ciceklerden ama adini su an hatirlamiyorum. Cicek adasini kakao kabuk malci ile doldurmustum. Gunesli ve sicak havanin gelmesi ile domateslerim ciceklenmeye basladi. Ne kadar bu yil sicak hava gec kalsada, insallah agustos sonu gibi domatesleri yemek nasip olur diye dusunuyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
|
![]() Domates bolumunde paylastigim fotograflari, burada ani babainda kalmasi icin paylasiyorum arkadaslar. Ugurbocegi larvasinin dunku ve bugunku fotograflari. 24 saat icindeki degiseme bakin! ![]() ![]() Bu da baska bir ugurbocegi larvasi. ![]() Ve ilk meyveye donen domateslerim. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|