![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-05-2012
|
yeni resimler
Kapalı verandada kışı geçiren sarmaşık ve sukulentlerin keyfi yerinde,sümbüller açmak için mücadele ediyor,aloavera beni hiç üzmedi,lilyum mis kokuyor. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Fotoğraflara devam...
Şu anda çok kayda değer çiçek yok,ama tohumlar ekildi,fideler yerlerini bulunca daha güzel olacak.. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Pamuk çiçeğim
Pamuk çiçeğim bana bahçede çok yardımcı oluyor .Menekşeler kasımayında ekildi ve kışı sorunsuz atlattı,ıspanaklar biraz bodur ama çok lezzetli,aslanağzı da soğuğa çok dayanıklı;Ankara'nın soğuğuna bana mısın demediler.. Tebrik ediyorum onları![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-01-2012
|
Sevgili Neslihan hanım. Ankara'lı üyelerin artması mutluluk verici, bahçe sayfanız hayırlı olsun aramıza hoşgeldiniz. Bahçeniz ve çiçekleriniz çok güzel ellerinize sağlık, en güzel çiçekleriniz kızlarınızla birlikte bol resimli, bol fotoğraflı, renkli günler dilerim, sevgiler.. ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Sudenur hanım çok teşekkür ederim,ben de burada olmaktan çok mutluyum,sizlerin bahçelerinden ilham alıyorum,inşallah güzel paylaşımlar olur,.Ankara'da çiçek yetiştirmek malum,biraz sıkıntılı;Doğruları yanlışları,buraya özel ipuçlarını paylaşırız,sevgiler ... |
|
|
|
![]() |
|
|