![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Sevgili CAN Adalet Hanım aslında yorulmuyorum zira ekmek-dikmek çok seviyorum. Fakat işte olanaklar, imkânlar zorlayınca daha çok üzülüyorum. Saksıya aldığım sümbüller hesapta korumak için ama bu sefer de gelin görün ki kedicik wc niyetine kullanmak istedi. Çoğu zarar gördü tabi yine. Ama tabi ben elimden geldiğince yine devam etmeye çalışıyorum...![]() Nergisim ve hemen arkasından da az biraz solanumum çıkıvermiş. Kışı bina içersinde geçirdi ve 2 hafta önce kadar çıktık dışarı. Ve niyetim ayrıca fotoğraflayıp size kızımı gösterip yapmam gereken bir şey var mı diye sormak idi... Atlaslar hâlâ toplantı salonunda duruyorlar, korkuma dışarı çıkaramıyorum. Hani şu mart ortalarını görmeden. |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-12-2013
|
Alıntı:
Emin ol pek seviniyorlar, mesela benim Güler atlas dışarı çıktığından beri sevincinden şüpheli oluşumlar (tomurcuk olmalarından şüpheleniyorum, inşallah öyledir) çıkartmaya girişti ![]() Mart kapıdan baktırabilir haklısın ama olsa olsa 1-2 gün baktırır, korkma ![]() |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-07-2012
|
Alıntı:
Eskiden amiral marka kedi kumu alırdım bizim kediler çişleri gelince bahçede de olsalar koşa koşa gelir eve kumlarına yapar üstlerini örter yine dışarı giderlerdi. Kapı kapalı ise tırmalar miyavlar dururlardı, hele bir havucumuz var idi evin kapısını ne yapar yapar açardı. ![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
|