agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Üyelerin Bahçeleri
(https)

Beğeni Düzeni38397Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 30-08-2013, 23:34   #11
Ağaç Dostu

YeniGine's Avatar

Giriş Tarihi: 09-05-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi aheste Mesajı Göster
Sevgili YeniGine, yavru kumrucuğa üzüldüm bende kumruları çok seven biri olarak, artık bizim buralarda kumrular yaşamıyor, kargalar bastı bizim köyü, keşke kumrular gelip benim çiçek saksılarına yuva yapsalar, ne zaman bir kumru sesi duysam beni çocukluğuma götürür, çok seviyorum onların seslerini, Bergamaya gittiğimde bol bol dinliyorum, orda bari varda...

Çiçeklerinize de üzüldüm, güllerinizede, gülleri ilaçlayabilirsiniz arılar farkedecektir ilaçlı olduğunu, keşke yakın olsaydık, babam arıcılık yaptı senelerce, onları hiç rahatsız etmeden alabilirdi, yakınlarınızda hiç arı malzemeleri satan yerler yokmu, size oradan yardım edebilecek birilerini bulabilirdiniz belki. Herşeyin bir çözümü bulunur bu kadar üzmeyin kendinizi. Sevgiler...
Sevgili aheste hoşgelmişsiin, teşekkür ediyorum sağolasın. Evet kumruları ve o ötüşlerini ben de çok seviyorum ve benim de çocukluğumdan kaynaklanıyor bu sevgi. Hep üresinler, çoğalsınlar diye gayretlerdeyim. Benim balkonumda artık olmuyor, onun için komşuları seferber ettim.
Evet çiçeklerim öncelikle güller bir garip oldular genellikle diplerinden suluyorum fakat canım o kadar sıkıldı ki durumlarına dün hepsini baştan aşşağı hortumla sulayıverdim artık. Arılar için de dediğim gibi birçok yeri aradım fakat ne acıdır ki maalesef arılarla ilgilenen bir mercii kalmamış.
Sağolasın.

YeniGine Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 08:44.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025