agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Üyelerin Bahçeleri
(https)

Beğeni Düzeni38397Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 12-08-2013, 00:06   #11
Ağaç Dostu

berçin's Avatar

Giriş Tarihi: 06-10-2011
Sevgili YeniGine, bu gün zar zor arkadaşların sayfalarını gezmeye çalıştım. Malum bayram, çocuklar neyse de evin en büyük çocuğu evden dışarı adım atmayınca her şey daha zor) Eser demek istiyorum senin yaptıklarına bundan sonra, başka bir örnek ne gördüm ne duydum, bu durumda sen ünik bir esersin (Yani eşi benzeri görülmemiş) kimse hayrına bu kadar zahmetli işler yapmıyor. Eğer ödüller kategorisi olsaydı, En İyi Özveri dalında tek olurdun hemde rakipsiz...Sayfayı dolaşırken yetiştirdiklerin değil, o bitkileri yetiştirme mücadelen canlandı hep gözümde...Ellerinden öpülesi insan...

Sevgili YeniGine, komşunu dinleme istersen; Benim çocukluğumda arılarımız vardı, uyanıklar bizim kovanların oğullarını çalarlardı, bahar gelince rahmetli nenem kovanları gözlerdi. Arıların kovan girişini küçülttüklerini söylediğinize göre kışa hazırlanıyorlar. Bu vakitte müdahale ancak profesyonel bir ekip tarafından yapılabilir, aksi halde arılar dağılır ve yeniden toparlanıp kovan hazırlamaları mümkün olmaz ve ölümlerine sebep olur. Arıların doğa ile bağlantısını düşünürsek, bilinçsiz komşunu dikkate almamanı rica ederim. Sevgi ve saygım daima...

berçin Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 22:46.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025