![]() |
|
![]() |
#1921 |
Ağaç Dostu
|
Sn.h-doğan, bahçenizi tüm detayları ile çok iyi anlatıp fotoğraflamışsınız. her biri ayrı güzellik ve de özellik taşıyor. Ben, doğal sarışınlarınızı da çok sevdim. Emeksiz zahmetsiz gelip sokuluyorlar size...hep sevmişimdir kır çiçeklerini |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1928 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-12-2010
|
Bahçe şenlenmiş..Sıcak şehirde yaşamanın avantajları...Gerçi bu sene buralardada kış olmadı ama.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1933 | |
Moderatör
|
Alıntı:
Sağlıcakla... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1934 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-11-2011
|
Sayın h_dogan ellerinize sağlık harika bir bahçeniz var,baştan sona gezdim,sevgi dolu emek verilmiş.Ben henüz acemiyim,geçen yıl ilk Ekim dikim işlerimi yaptım pek başarılı olamadım,bu yıl da tohumların ekim zamanlarını inceleyip takip ettim ağaçlar net dahil yazdıkları takvime göre dün ektim.Sizinkiler fide olmuş İzmir'de sıcak idi,ama daha erken dedikleri için yeni tohum ekimi yaptım,geç mi kaldım? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1935 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Sevgili hdoğan şebboylar çok güzel çiçeklenmişler ben de kırmızı-sarılı olandan var hatırlarsınız diğerleri geçen sene kurudular tohum bile alamadım onlardan. Sardunyalarınıza maşallah, hele özellikle güllere hepten maşallah... Sevgili Adalet Hanım gibi benim de güllerin en sevdiğim halleri... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1936 | |
Moderatör
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1937 | |
Moderatör
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1938 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-08-2007
|
Merhaba sayın h-doğan bahçeniz çiçeklerinizç ok güzel sabah sabah memleket havasını içime çektim sayenizde.sardunyalar adananın simgesi haline gelmiş,menekşe,kolyoz,şeboylar vs.hepsi çok güzeller emeğinize sağlık.benim gözüm çiçlli begonyalarda kaldı maşallah ne kadar güzel yetiştirmişsiniz.malesef benim çilli kızım kurudu,2 yıldır adanaya gidemiyorum gidersem şayet ilk fırsatta konu komşu çilli begonya arayışına gireceğim.saygılar.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1939 | |
Moderatör
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |