![]() |
|
![]() |
#1604 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2012
|
Zinnialarınızın maşallahı var, renkleri de muhteşem. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1605 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-07-2011
|
Sayın h-dogan zinnialar ve akşam sefaları sizin bahçeyi o kadar çok sevmiş ki size bunu hissettirebilmek için şekilden şekile , renkten renge girmişler. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1606 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Sevgili hdoğan zinniaların gerçekten maşallah çok güzel geliştiler; renkleri de ayrıca bir güzel... Akşam sefalarının renkleri, güller maşallah!.. Hep söylüyorum tarla, bahçe ürünlerinin hasatı çok sevmişimdir çok. Mısırlar toplanmış maşallah!.. Ben bu sene hiç mısır yemedim valla, görünce aklıma geldi pazardan alayım da haşlayıp yiyeyim bari. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1608 |
Moderatör
|
Teşekkür ederim Sn. dağçiçeği. Bahçeyi seviyor haklısınız. Akşam sefalarından birkaçı bunlar, bir sürü renk karışımı var. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1609 | |
Moderatör
|
Alıntı:
Mısırları seviyorum ama bu sene ben de pek yemedim. Benim ektiklerimi tohuma bıraktım. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1610 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-07-2010
|
Çok güzelleeeer maşallah, ellerinize sağlık... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1611 |
Moderatör
|
Sn. ahesteçok teşekkür ederim beğeniniz için. Tohumları takasta paylaşacağım oradan isteyenler talepte bulunabilirler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1612 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-02-2013
|
cok guzel Yine cicekleriniz seneye bende daha cok ekicem bu yil denemistim 3 renkti zinnialarim zinnia nin cicekleri kuruyunca Tohum oluyormu .merak ettim yoksa heryil hazir tohummu almam gerekecek. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1613 | |
Moderatör
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1614 |
Moderatör
|
Tomurcuk hali buydu şimdi ise açtı. ![]() http://www.agaclar.net/forum/1187084-post1590.htm Düzenleyen h_dogan : 16-08-2013 saat 08:12 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|