![]() |
|
![]() |
#362 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-05-2011
|
Sn h_doğan siz bahara çoktan girmişsiniz. Ağaçlarınız, çiçekleriniz çok güzel. Şeftaliler bağlamış, karpuz fideleri çıkmış. Emeğinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#363 | |
Moderatör
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#364 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-04-2011
|
Ohhhh mis gibi limon çiçeği kokusu aldım sanki... Bahçeniz nasıl güzel kokuyordur şimdi ... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#365 | |
Moderatör
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#367 | |
Moderatör
|
Alıntı:
![]() Şu linke bir bakın orda da mandarin diyor. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#369 |
Moderatör
|
Ben akademik isimle söylemeyi seviyorum huyum kurusun. ![]() Halk arasında kime söyleseniz mandalina der bizim burda da. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#382 |
Moderatör
|
Fesleğenleri yanında çıkan hiçbir ekstra gübre vermediğim domates çiçek açtı. Fazladan gübre verip saksılara şaşırttıklarımın yaprakları yanmıştı bazıları da çürüdü. Demek ki neymiş fazla iyi davranmayacakmışsın. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#383 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Alıntı:
![]() (Tabi ki şaka, yani öğrenmişmiyim diyerek öyle kendimden emin bir vaziyette atlayıverdim konuya.) ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#384 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-01-2011
|
Maşallaahhh...Biz daha meyve ağaçlarının çiçeklerini yeni görüyoruz...Siz meyvelerinini görmüşsünüz.İklimin güzelliğine bakar mısınız.... ![]() ![]() ![]() Benimkiler daha yapraklanmadılar, dahi......Ellerinize sağlık...Hayırlı mevsimler olsun.... Selam ve sevgiler.... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#385 | |
Moderatör
|
Alıntı:
Yakında sizden tüyoları alacağız Sn. YeniGine. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#386 | |
Moderatör
|
Alıntı:
Ben şimdiden davranıyorum nasıl olsa siz beni geçersiniz. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#387 |
Moderatör
|
Bugün de bahçe temizliği ve fide ekimi yaptık biraz eşimle. Biraz da budama yaptım portakal ağaçlarının kurularını aldım bitmedi ama yapacak bir şey yok. İdare edecekler ![]() Bugün tünelleri açtım biraz gübre atıp çapaladım sonra tekrar kapattım tabi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|