![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-05-2015
|
Sayın h_dogan, hakkaten olmaz, olmamış ![]() (Kesinlikle almalıyım bundan ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-07-2015
|
Sayenizde hepimiz ezan çiçeği bulacağız gibime geliyor.Maşallah diyelim de nazar olmasınlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Sevgili hdoğan maşallah gerçekten Ezan çiçeklerin harika olmuşlar, emeklerine sağlık... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-05-2015
|
Sn. h_dogan ezan çiçeğinizin maşallahı var.. Pembişinize, nar çiçeği rengindeki gülünüze bayıldım.. Brugmansia da çok değişik olmuş, iki çiçek birleşik şekilde mi açmış? Erikler, petunya, horoz ibiği, papatya, ne harika görüntüler!.. Bol ürünlü ve çiçekli bir yaz geçirmenizi dilerim.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-02-2015
|
Syn:H.Doğan acaba brugmansianin boyu ne kadar?,bende saksida yetiştirmeyi düşünüyorum fakat çok büyükse vazgeçebilirim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Sevgili hdoğan baloncuklara maşallah; benim de baloncuklarım çok oldu bu sene, fakat 1 hafta önce bina görevlisi ot yoluyorum diye onu da kökünden kopartmış. Neyse ki tohum alabilmiştim... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Moderatör
|
Ablacım merak etme çok arsız, ben artık tohum çıkarmıyorum kendi kendine çoğalıyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-02-2015
|
Syn:H.Doğan,yalnızca espriydi ve yanlış anlaşılmaya sebep olmuş bu yüzden mesajı sildim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|