![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-09-2012
|
Sayın milaca2010 zambaklar apartmanın arka bahçesinde, balkondan veya bahçeye indiğimde fotoğraf çekerim. Bende acaba onları saksıya alsam çiçek açarlar mı diye düşünüyorum. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Bahçe girişini görünce; bizler için giriş olduğunu düşündüm; önce ben hoşbulduk dedim, sağolun varolun, hayrlı olsun inşallah. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili milaca gerçekten böyle gececi iseniz ben sevinirim. Zira ben site giriş saati 00.30 gibi hep. Bana arkadaş olursunuz; sevinirim. Ben çıktım, görüşürüz inşallah, iyi geceleer. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-07-2010
|
sayın milaca bahçe sayfanız hayırlı olsun bahçenizin dahada güzelleşeceğine içten kanaat ediyorum çünkü çok azimlisiniz sizin ne kadar azimli olduğunuzu bahçeniz bile anlamışta size hediyeler vermiş baksanıza o zambakları bende merakla nasıl açacaklar diye bekliyorum saygılar |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-04-2012
|
Sevgili Milaca 2010 Hoş geldiniz. Bahçeniz hayırlı olsun. ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Teşekkürler sn.tuya, sn. Maviş. sn.tuya bekleyeceğiz bakalım, ben bu zambağa kendimce bir isim buldum bile ![]() Kış Zambağı (Zima Studeno) olmalı, Kasım ayını yarıladık sayılır, doğa her mevsimde bizlere güzelliklerini sunuyor. güzel paylaşımlara sn. tuya, esen kalınız... |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-10-2007
|
Sayın Milaca 2010, Bahçenizde gezdim. Çok beğendim.Kaktüsleriniz harika. Özellikle begonvil çeliklendirme dikkatimi çekti. Ben daha yeni başladım sayılır. Bilgi vetecrübelerizden yararlacağım. Sağlıklı,mutlu günler dilerim. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
|
"Lacinato kale"
Bu salon bitkisinin adı (Lacinato kale) olabilir, pek emin değilim; 10 gün gün önce yağlı begonyayla birlikte, bir bölümünü direk torfa ektim, diğerlerini ise suda köklenmeye bıraktım, her iki yöntemde güzel gidiyor, sudakiler köklenmeye başladı saksıdakilerse gayet sağlıklı görünüyor... |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın milaca2010, benimki geç bir hoş geldiniz oldu ama ancak fırsat bulabildim. ![]() Güzel bahçenizle, güllü yolunuzla, çok beğendiğim kamelyanızla hoş geldiniz. Sayfanız hayırlı olsun. Paylaşımlarınızın devamı dileklerimle... |
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Güzel paylaşımlara. Sevgiler selamlar... |
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Ağaç Dostu
|
Ben geçen sene Şubat ayında da lale, sümbül soğanları alıp dikmiş idim. Hepsi de çok güzel çiçeklendiler. Yalnız geçen seneye kadar hiç soğanları topraktan çıkartmamıştım; bu sene hepsini çıkarttım 3 ay kadar toprak dışında kaldılar eylül ayı sonu gibi tekrar diktim; bakalım bu sene ne olacaklar? Ben de merakla bekliyor, bir yandan da dua ediyorum inşallah yanlış birşey yapmamışımdır çiçeklenirler diye. |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Ağaç Dostu
|
Yeni dikmişsiniz evet. Ben edindiğim tecrübemi sizinle paylaşmak istedim; tabi ki karar yine de sizin. Siz bilirsiniz, nasıl isterseniz... |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Ağaç Dostu
|
tamam arkadaşım hiç ellemeyeyim, soğanlı çiçekler ekim yapıldıktan sonra ilk bir ay karanlık bir yerde bekletmeliymişiz, sonra yarı aydınlık ve finalde tamamen aydınlığa çıkartmalıymışız. |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili milaca2010 benim soğanlı çiçeklerim hepsi bahçede, dışarıda. Mesela size Sayın KAPTANzst yeni dikti soğanlarını son sayfalarında mevcut; tavsiye ederim bir izleyin. |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Ağaç Dostu
|
İyi geceler sevgili Yenigine, sizin bahçenizi merak ettim, bahçe sayfası açmanızı öneririm, selamlar... |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili milaca benim bahçem yok; sitede oturuyorum bulabildiğim boş alanlara birşeyler dikmeye çalışıyorum. Yani bir bahçe sayfası açmaya değmez. Ama konu başlıklarında bitkilerimin fotoğraflarını koyuyorum tabi. |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Ağaç Dostu
|
Hatta bütün bahçeyi gezin, çok hoşunuza gidecek eminim. Benden söylemesi. |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Ağaç Dostu
|
"Yağmur"
Dün yağan şiddetli yağmur sonrası, bahçemiz yapay bir göle dönüştü, atla sandala çık balık avına Aynı sorunları yaşamamak için bu gün su tahliyesi için direnaj çalışmaları ile geçti... |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Ağaç Dostu
|
sn. bahtiyar02, ilginiz ve değerli yorumunuzla sayfama onur verdiniz çok teşekkürler, saygılarımla... |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-04-2011
|
61 nolu fotoğraftaki delikanlıların dostluğunu kıskandım doğrusu. Allah böyle nutlu günlerimizi hiç eksik etmesin İnşallah.Aloea veralar çok sağlıklı ve güzel görünüyorlar.Araba lastiğiyle iyi uyum sağlamış.Kolay gelsin. |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Ağaç Dostu
|
amin sn.Adil. Allah herkese güzel dostlar riyasız dostluklar nasip etsin. Değerli yorumunuzla onur verdiniz çok teşekkürler, esen kalınız... |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-01-2012
|
Harika! http://www.agaclar.net/forum/attachm...78-ss-176l.jpg Drenaj çalışmalarına başlamışsınız kolay gelsin. ![]() |
|
|
|
|
|
#29 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|