agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Üyelerin Bahçeleri
(https)

Beğeni Düzeni5680Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 16-07-2012, 00:43   #1
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 23-01-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi YeniGine Mesajı Göster
Hala bahçeyi gezmeye devam tabi ki... Teşekkür ediyorum yazmışsınız bana; ben de size yazayım öyle devam edeyim dedim... Sudenur "Site sakinleri" demişsiniz tekrar teşekkürler hem dikkat etmiş, hem unutmamışsınız. Aslında evet aynen sizinki gibi bir tarha diktim yeni acem halısı fidelerini ufak ufak büyüyorlar sanırım yayılırlar amaa çiçek açarlar mı ondan emin değilim. Keşkee açsalar daaa sitedekiler bana teşekkür etseler yanii...
Unutmam ki kolay kolay, havaya bakıp ellerinizi birleştirdiğinizi de unutmadım. Gezdiğiniz diğer bahçelerle kıyaslayınca bizim ki epey sönük kalacak ama ne vakit isterseniz uğrayın, aynı dilden konuşuyormuşuz gibime geliyor.

Sudenur Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 16-07-2012, 00:58   #2
Ağaç Dostu

YeniGine's Avatar

Giriş Tarihi: 09-05-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Sudenur Mesajı Göster
Unutmam ki kolay kolay, havaya bakıp ellerinizi birleştirdiğinizi de unutmadım. Gezdiğiniz diğer bahçelerle kıyaslayınca bizim ki epey sönük kalacak ama ne vakit isterseniz uğrayın, aynı dilden konuşuyormuşuz gibime geliyor.
Sudenur evet gerçekten maşallah; hiçbirşeyi unutmamışsınız. Teşekkür ediyorum. Ayrıca kıyaslama yapılacak bir bahçe değil bahçeniz. Herşey çok güzel, mükemmel. Belli ki yeni başlanmış ve gayet gayretli bir bahçe. Bence de aynı dilden konuşuyoruz... O yüzden DAHA DA BİR HOŞUMA GİTTİ... Siz gayret ile bıkmadan usanmadan bahçeye devam; ben deee sizi izlemeye devam. SÜPERSİNİZ.
Avatar sizden öğrendim; bu gidişle bahçeyi de sizden öğreneceğim inşallah.

YeniGine Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 16-07-2012, 01:05   #3
Ağaç Dostu

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi YeniGine Mesajı Göster
Sudenur evet gerçekten maşallah; hiçbirşeyi unutmamışsınız. Teşekkür ediyorum. Ayrıca kıyaslama yapılacak bir bahçe değil bahçeniz. Herşey çok güzel, mükemmel. Belli ki yeni başlanmış ve gayet gayretli bir bahçe. Bence de aynı dilden konuşuyoruz... O yüzden DAHA DA BİR HOŞUMA GİTTİ... Siz gayret ile bıkmadan usanmadan bahçeye devam; ben deee sizi izlemeye devam. SÜPERSİNİZ.
Avatar sizden öğrendim; bu gidişle bahçeyi de sizden öğreneceğim inşallah.

Bu gidişle bahçeyi de sizden öğreneceğim inşallah.

Aman efendim, beraberce öğrenelim, ben henüz emekleme devresindeyim. Olacak inşallah zamanla. Tatildeyken bile "Bahçem şimdi nasıl ki, çiçeklerime ne oldu ki?" diye düşünmekten doğru düzgün yüzemedim, rüyalarıma giriyor çimlerin durumu. Hahahaha..."Kahkahalar atan bir ikon da yok ki!"

Hadi tutmayım ben sizi, güzel rüyalar...

Eski 16-07-2012, 02:38   #4
Ağaç Dostu

Bir kaç tatil fotoğrafı daha.. :)

Tanıtım yazılarım pek tatmin edici olmadı, kusura bakmayın. Bu ağacın boyu en fazla 60 cm. Budama şekli harika!
Name:  P7090176.jpg
Views: 1564
Size:  83.4 KB

Araba önünde poz verirken "İlla bizim bahçeye de yapalım bu uygulamadan.." diye tutturan maviş kızım dansöz kıyafetiyle poz verdi. Görmemişin bir bahçesi olmuş, eline ne geçtiyse dikmiş misali adım atacak yer kalmayacak gibi bir hisse kapılıyorum bahçemizde.
Name:  atarabasude.jpg
Views: 1775
Size:  50.2 KB

Zakkum'un her rengi vardı ama ben çok beyazını sevdim. Ankara kışına dayanıklı mı bu çalı? Name:  zakkum.jpg
Views: 1958
Size:  43.7 KB

Tatilde tanıştığı arkadaşını "Çiçek dalında güzeldir, koparmayalım diye uyarıyor.)
Name:  papatyam.jpg
Views: 1722
Size:  55.6 KB

Düzenleyen Sudenur : 16-07-2012 saat 13:56
Eski 20-07-2012, 03:54   #5
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 22-10-2011
Galeri: 1
Alıntı:
Zakkum'un her rengi vardı ama ben çok beyazını sevdim. Ankara kışına dayanıklı mı bu çalı?
Ben senelerce 20 litrelik bir saksıda yetiştirdim. Havalar soğuğunca evin içine havalar ısınınca balkona taşıdım. Ama nedense her yaz başlangıçında yaprakları böcekle doluyordu. Boyu 2 metreye ulaşmıştı. Ancak ev taşırken bıraktım olduğu yerde. Rengi pembe ve açık pembe idi. Bana göre Ankara için üzerinde çok durulacak ve önemsenecek bir bitki olamadı.

Sudenur beğendi.
s.serdar Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 20-07-2012, 14:06   #6
Ağaç Dostu

Hımm.. o vakit Ankara'da verimli olmuyor. İlk okul beşi bitirene kadar Kırıkkale'de ikamet etmiştik bir dönem. O zamanlar komşu bahçelerden birinde Kırmızi çiçekli kocaman bir Zakkum ağacı vardı diye anımsıyorum, yaprakları zehirli diye dokunmamamı uyarmıştı annem, çok güzel çiçekler açardı. İklim uygun olsa heryere dikerdi zaten Ankara Belediyesi, demek ki olmuyor, sera ve parklarda falan da görmedim.

Bu arada kahkaha ikonunuz, kahkaha attırdı, siz çok yaşayın.

Eski 20-07-2012, 03:44   #7
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 22-10-2011
Galeri: 1
Alıntı:
[B]Kahkahalar atan bir ikon da yok ki!"

Hadi tutmayım ben sizi, güzel rüyalar...
Name:  k-418502-hareketli_msn_ikonu.gif
Views: 2744
Size:  8.1 KB
istersen var.

s.serdar Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 00:43.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025