![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
bahcemdeki tek gulum .aslinda rengareng cesitli gullerim vardi ama hepsini kestik.şimdiki aklim olsaydi dokunmazdim.neyse bu sarmasan bir gul ve tum duvari kaplamasini istiyorum onun icin her sene duzenli buduyorum bu 3 cu senesi buradaki adi qızılgül |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Türkan, Üç neslin sevgi ve emeğiyle ortaya konulan güzellikler ortada. Öylesine güzeller ki kelimeler kifayetsiz kalıyor. Hepinizin yüreğine sağlık... Oralarda oluveresi geliyor insanın. Bu arada bildiğim kadarıyla bu güzellik "paşa çadırı". Burada çiçek hakkında bilgi de var. Güzel paylaşımlarını büyük bir keyifle izlemeye devam edeceğim... Teşekkür ederim! |
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Ağaç Dostu
|
eveet tekraren hosgeldiniz. ne zamandir acmasini bekledigim kina ciceyim bu sabah beni sevindirdi hemde cifte sevinc. acti ama birde narciceyi rengi. renginide ciceyinide cok sevdim.tomurcuklarin hepsi acinca cok guzel olucak ![]() |
|
|
|
|
|
#26 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sardunyanızda oluşan şey tohum, üzerinde kurumaya bırakırsanız içindeki tohumlar olgunlaştığında ekebilirsiniz. Sardunyalar ekildikleri yıl(5-6 aylık olunca)çiçekleniyorlar. |
|
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
sardunyayla ilgili sorunum bir tek bu degil ben her gordugum renkli sardunyadan bir dal koparip ektim.ama hepsi beyaza calan pembe reng aciyor. simdiye kadar getirip ektigim- kirmizi pembe turuncu beyaz hepsi ayni reng(sayfamda fotografi var) aciyor.nedenini bilemedim.bileniniz varsa yardima ihiyacim var.kendi renglerine donerlermi? |
|
|
|
|
![]() |
|
|