![]() |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-04-2007
|
Alıntı:
gülden vazgeçmek olmaz derim ben olsam, ki sahibi de öyle düşünüyor sanırım. kendimden çok utandım, çünkü bu zamana kadar bahçenizi dolaşmamıştım. hakikaten ne güzellikler varmış öyle. iyiki de dolaşmamışım, çünkü sizden birsürü şeyi 'bana da bana da' diye isteyebilirdim, kendimi tutmam lazım. (malabar da torununuzdan biraz küçük olan kızım için zaten) biz de bahçemiz var, evde saksı bitkilerimiz var diye boşuna konuşuyoruz, sizinkilerin yanında esamesi okunmuyor, ben başlığımı kapatsam mı ne. elleriniz dert görmesin. |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bitki sevdası insana herşeyi yaptırabiliyor. Bitki sevdası olan insandan zarar gelmeyeceği kanaatindeyim. Bizler böyle öğrendik. Utanılacak birşey yok bizlerde bazen çoğu arkadaşlarımızın paylaştıklarını gözden kaçırabiliyoruz. Bizde bir söz vardır isteyenin bir yüzü kara vermeyen ....... diye siz istediklerinizi yazın elimde olanlardan fazlasıyla karşılamaya çalışırım. (Malabar ıspanağınız zaten ayrıldı bekliyor) İnşallah sizlerde hayal ettiğiniz bahçeye en kısa zamanda kavuşur ve bizlerden daha çok ve güzel bitkiler yetiştirirsiniz. Muğladan selamlarımla. |
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
sizin bahçeleriniz kadar yeşil olmasada elimizden geldiğince birşeyler yapmaya çalışıyoruz. Feiko 2 adet idi fakat yer darlığından dolayı 1 adetini sebze bahçesine dikmiştim ne yapalım olursa böyle olmazsa peyzaj olarak kalır. Bizimde bir yanımız sizin orada benim kız KTÜ'de eğitim gördüğü için. Muğladan selamlarımla. |
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-10-2006
|
Benim zeytinlerde teektük dökülme var üstad, sizde de var mı? |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın sarin, evet bizdede dökülme var. Ağaç normal olarak besleyeceğinden fazlasını atıyor veya ısı değişimleri ve böcek zararından dolayıda dökülme oluyor. |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-10-2006
|
Çok teşekkür ederim, bende öyle düşünmüştüm, fakat dolu bu sene epey ağacı hırpalayınca biraz tereddütte kaldım. |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Sevgili smnunal, çiçek çeşitliliğinizin maşallahı var. Hepsi çok güzel çiçeklenmiş. Ellerinize sağlık. Bu maviş değil balon çiçeği, Platycodon. Sevgiler. |
|
|
|
|
|
#28 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
teşekkür ederim. Biz maviş derken balon çiçeğimiz oldu, şimdi maviş aramaya devam edeceğiz. Unutmadan çiçek çeşidimiz öyle fazla sayılmaz daha 1 kök clematisimiz bile yok. ![]() Muğladan selamlarımla. |
|
|
|
|
![]() |
|
|