![]() |
|
![]() |
#691 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sayın ayazkentli, Güzel düşüncelerinize sonuna kadar katıldığımı belirtmek isterim. Keşke herkes bu güzel vatanımıza sahip çıkabilse. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#692 | |
Ağaç Dostu
|
http://www.agaclar.net/forum/963903-post3.htm Alıntı:
Tohumların elinize sağ salim ulaşmasına sevindim. Umarım sizlerde göndermiş olduğum tohumlardan güzel bitkiler yetiştirirsiniz. Bahsettiğiniz kırmızı ve mor laleler yıllardır bahçemde var zaten. Sizde bahçenizde bu laleler için yer hazırlamaya başlayabilirsiniz. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#693 |
/
Giriş Tarihi: 17-01-2013
|
Bahçenizi beğenerek gezdim ellerinize sağlık.Her daim güzellikler ve başarılar SAYGILAR.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#694 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2011
|
Abi kırmızı ve mor laleler super ellerine saglık ![]() Saygılar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#695 |
Ağaç Dostu
|
merhaba kivano tohumlarınızdan bende faydalandım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#696 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sayın gülenyüz, Her daim bekleriz. Siz değerli doğaseverleri mutlu etmekten mutluluk duyarız. Muğladan selamlarımla. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#697 |
Ağaç Dostu
|
Sayın tekomusti kardeşim size gönderdiğim kırmızılar nasıl yeni yerlerini sevdilermi. İnşallah sizdekilerde güzel çiçeklerini sergilerler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#698 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sayın gizsu, Umarım tohumlardan sağlıklı bitkiler elde edersiniz. Bulunduğunuz yöredeki hava şartlarına bağlı olarak son don olayları geçtikten sonra direkt olarak toprağa ekebilirsiniz. Tadı limonlu salatalık şeklinde bizim evde pek tutulmadı. Muğladan selamlarımla. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#699 |
Ağaç Dostu
|
eyvallah abi ektim durumları iyi teşekkür ederim esen kalın |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#703 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Sayın smnunal çok şükür tabiat ana uyanıyor; maşallah bitkilerinizin gelişimleri de çok güzel. Rastgelsin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#705 |
Ağaç Dostu
|
Abi merhaba herşey çok güzel ellerine sağlık saygılar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#706 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sayın YeniGine, Ziyaretiniz için teşekkürler. Her mevsimin kendine göre güzelliği olsada bir başkadır bahar mevsimi. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#708 |
Ağaç Dostu
|
Sayın tekomusti, Baharın gelişiyle birlikte bahçelerde görsel şölen başlamak üzere. Umarım sizlerde daha güzellerini görürüz. Muğladan selamlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#710 |
Ağaç Dostu
|
abi maşallah çok güzel bir görsel olmuş ellerine sağlık esen kalın konyadan selamlar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#713 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-09-2011
|
Acelyalariniz ne güzel acmis sizi sevindiriyorlar ben nekadar gözüne baksam el üstünde tutsam ben bu acelyayi bir türlü yetistirmeyi beceremiyorum. Cok sevmeme ragmen artik almayada korkuyorum ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#714 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Açelya bitkisi yerini sevdimi güzel gelişiyor. Yaz döneminde mümkün olduğunca serin ve gölge yerde tutarsanız sorun olmuyor. Toprağıda gayet süzek olacak. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#718 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-04-2011
|
Osman bey göndermiş olduğunuz kargoyu aldım.Çok çok teşekkür ederim. Zeytin fidanları, üzüm fideleri elime sağ salim ulaştı.Bu güzel lalelerden de göndermişsiniz.Çok memnun oldum makbule geçti.Renkleri çok güzelmiş. Saygılar selamlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#719 |
Ağaç Dostu
|
Her şey çok güzel. Allah ağız tadıyla keyfini sürmeyi nasip etsin. Bu vesile ile göndermiş olduğunuz her şey için tekrar teşekkür ediyorum. Eşim zeytinyağına ve zeytine hayran kaldı her yemesinde bir Ege'li olarak size çok ama çok teşekkür ediyor. Gönderdiğiniz bitkiler şu an arabada kısmetse yarın Spanca'da olacaklar. Tekrar teşekkür eder, keyifli bir sezon temenni ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|