![]() |
|
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-02-2012
|
Merhaba arkadaşlar. Forumun yaklaşık bir senedir takip ediyorum nasıl olduda burayı buldunuz derseniz eve hediye gelen orkidelerimin sayesinde ilk ziya soner beyin sayfasıyla tanıştım sonra baktımki nasıl bir doğa sevgisi allahım dedim o güzel balkonlar,bahçeler hepinizi canı gönülden tebrik ediyorum arkadaşlar müthişsiniz inşaallah bende bir acemi olarak sizler gibi olabilirim neyse fazlaca sıkmak istemem sizleri gelelim asıl konuya 3 sene önce bir arsa aldık evi yaptık bu ara şehirdeki evimle yazlık arası 7 km devamlı gidip gelmek için uygun mesafe birde ziraat mühendisine emanet edelim dedik bahçeye bakımını yapması için ben ağaçların ve diğer bitkilerin yerlerini belirledim ekimleri tamamlandı fakat bahçede sadece güller var ve geçen sene güllerim fazlaca açmadı hep hasta büyümeyen üzerlerinde farklı böcekler olan sağlıksız çiçeklerim vardı ahçemde geçtiğimiz yazdan bu yana bütün sayfaları taradım ve çok değerli bilgiler edindim ve bir not defteri tuttum özellikle güler ablama çok teşekkür ediyorum onu sitenin duayeni olarak görüyorum çok değerli bilgiler edindim ilk bahardan bu yana bütün edindiğim bilgilerimi bahçeme aktarmak için uğraşıyorum güllerin ve asmaların budanmasından topragı getirip farklı bitkilerin isteklerine göre değişik gübreleri karıştırarak elemesi ve birde bahçeye taşımasına kadar kendim yaptım beraberce göreceğiz ne kadar başarılı veye başarısız olduğumu umarım beni utandırmaz bahçem diye düşünüyorum resimlerim hazırdır yakın zamanda ekliyeceğim SAYGILAR |
![]() |
![]() ![]() |
|
|