![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
|
İşyerinde Saksılı Bahçem
Uzun plastik saksıya dikmiş olduğum 3 adet çilek fidesi ![]() Daha önceden yine büyük çömlek saksılara 2 adet Limon Selvi dikmiştim ![]() İlk diktiğim fidelerden 1.5 hafta sonra başka saksılara diktiğim dometes fideleri (ikisi kullanılmış ofis masa altı çöp tenekeleri desek daha iyi olur aslında) ![]() İlk diktiğim fidelerden biri. ![]() Yine ilk diktiğim fidelerden bir tanesi.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
İşyerindeki Saksılı Bahçem
Yine İlk diktiğim fide ve sonrasındaki boylanmış,çiçeklenmiş hali ![]() Saksıdaki sırık dometeslerim çıkmaya başladı bile.Dün çektim (yaşasın) ![]() Peki ya çileklerime ne demeli ilk ve sonraki hali.. ![]() Bunlarda 2 adet satalık fidesi ![]() Salatalıklar çıkmaya başladı bile. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-02-2011
|
Sayfanız hayırlı olsun, bitkilerinizi sağlıkla, güle güle büyütün. Hasat zamanını da görürüz inşallah. Düzenleyen Güzin Çakar : 06-05-2012 saat 21:02 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
İşyerindeki Saksılı Bahçem
Bunlarda tenekelere diktiğim 2 adet tatlı biber ![]() Buda Bursa'dan spariş verdiğim ERGUVAN ağacı (geldiğinde tüplü olarak çelik idi) şimdi filizlenip dallandı. ![]() Şöyle bir bakalım genel olarak ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Daha önce sayfa açmıştım ama fotoları foruma yüklememiştim. Tekrar bir düzenleme yaptım. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|