![]() |
|
|
![]() |
#6 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 12-03-2014
|
sayın attar bahçenizi zevkle takip ediyorum, daha yeniyim forumda umarım ilerleyen zamanlarda benimde sizinki gibi bahçem olur. Bol mahsul almanız dileğiyle başarılar.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
|
inşaallah sayın altan01 en yakın zamanda emelinize kavuşursunuz |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-03-2014
|
Selam Sayın attar benimde kasım ayında diktiğim fidanlar filiz vermeye başlamışlardı ama geçen hafta olan soğuklar bütün filizleri kurutmuş ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 | |
Ağaç Dostu
|
![]() Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 | |
Moderatör
|
Bordo bulamacı atmadınız mı? Taphrina pruni gibi geldi bana. Dodine veya ziram içerikli bir ilaçla ilaçlayın. Şeftalide sadece yaprakta oluyor erikte ise meyveleri de deformasyona uğratıyor. Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Ağaç Dostu
|
bordo bulamacı atmadım daha doğrusu atamadım mevsim biraz erken başlayınca geç kaldım Dodine veya ziram içerikli ilacı deneyeceğim, ağaç konusunda epeyce acemiyim, böyle hastalıklarla karşılaştıkca öğreniyoruz, ilginize çok teşekkürler sayın h_dogan, kolay gelsin |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-04-2014
|
sayın attar çalışmalarınız çok güzel.bu sene bitkileri vuran kasırga hepimizin bahçelerinde vurdu aynı darbeyi bademler cevizler öyle bir kavruldu ki Allahım beterinden saklasın.neyse ki yavaş yavaş dirilmeye başladılar.sulama iyi geliyor keşke biraz daha çok yağış olsa onarılacaktırlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-04-2014
|
birşey daha demeliyim son foto da görüyorum sebze tarhlarını hazırlamışş fide dikiyorsunuz.ben de aynı faaliyetteyim şu sıra.yalnız bir konuda fikrinizi alayım fideleri karıkların içine mi yamacına mı dikiyoruz? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 | ||
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() ![]() |