![]() |
|
![]() |
#2491 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2013
|
Evet bende açıktım bir anda ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2492 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-08-2014
|
Senin bahçeni sürekli merakla inceliyorum ablam neler öğrendim anlatamam ![]() Bazen annemi çağırıp akçabardak ablam böle yapmış bak diyorum onu uyguluyoruz ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2493 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2012
|
Keşke yakın olsak ta sabahları kahvaltıda hep beraber olsak, o zaman kalabalıkla daha da lezzetli olur, ne zaman dolma yapsam ben bunu hep yaparım, çok severim. Gece gece canınızı çektirdim galiba... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2494 |
Ağaç Dostu
|
Uzun zamandan beri sayfama hiç uğramamışım, Kasımpatılarla biraz renklendireyim istedim. Beyazlarım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2495 |
Ağaç Dostu
|
Bal Köpüğü kasımpatım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2496 |
Ağaç Dostu
|
Bodur sarı Mayıs ayında açmaya başlayan ve bu zamana kadar çiçeği üzerinden hiç eksik olmayan benim fedakar yaz kasımpatım. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2497 |
Ağaç Dostu
|
Pembe kasımpatım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2498 |
Ağaç Dostu
|
Bodur sarı başka bir çeşit ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2499 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2015
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2500 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-12-2014
|
bende hepsini çok beğendim sayın akçabardak ama beyaz başka bir güzel uzun ömürlü olsunlar ... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2501 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-04-2014
|
Hoşgeldiniz sevgili Akçabardak, evet hep sizi ararken tohum paylaşım etkinlik sayfanıza rastladım telaşla şöyle bir bakıp geçtim, sonra beğeni bırakmak için uğradığımda erişemedim nedense. Neyse gelmişsiniz ya hemde çok güzelliklerle...Ellerinize sağlık hepsi gibi Kasımpatı'lar da çok güzel. Hakkaten beyazlar da daha başkalar. Büyüklükleri de farklı, görkemli ve bütün renkler...sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2502 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Hoş buldum sevgili asmalıtepe, aslında hep buralardaydım ama sayfamı biraz ihmal etmişim. Bu aralar biraz ufak tefek rahatsızlıklar yaşadım, önce grip oldum tam iyileşiyorum derken ayağımın baş parmağında Gut oluştu, çok sancı ve ateş yaptı. 20 gün boyunca ayağımın üzerine basamadım o yüzden bilgisayara pek fazla giremedim, girdiğimde sadece Tohum Takas Etkinliği talepleri takip etmek için göz atıp, bir iki konulara bakıp arda laf ta yetiştirip ![]() Kasımpatılarım bu sene çok güzel açtılar, 2-3 haftadır bu durumdalar ben onları fotoğraflayana kadar solacaklar diye hep endişeleniyordum ama çok şükür ayağım biraz olsun iyileşti de dışarı çıkıp sizlerin beğenilerinize sunabildim. Beğenmenize çok sevindim, evet beyazım benim de çok sevdiğim bir renk, geçen sene edinmiştim, bir de bal köpüğü rengini çok sevdim. Çok teşekkürler, Sevgilerimle |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2503 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2013
|
Sessizce ,özlemle bekledik ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2504 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim sevgili aleydi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2505 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2014
|
Geçmiş olsun ALLAH şifanızı versin.Kasımpatılarınızın hepside ayrı güzellikteler tohum paylaşım etkinliğine kasımpatılarıda katarsanız bizlerde memnun oluruz.Teşekkür ediyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2506 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-12-2010
|
Geçmiş olsun..Maşallah kasimpatlarin hepsi ayri bir guzel Emeklerinize sağlık |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2507 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2508 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Teşekkür ederim sevgili sonkez, kasımpatlarımı beğenmenize sevindim. Sevgiler |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2509 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Geçmiş olsun sevgili akçabardak'ım. Kasımpatların harika, maşallah çok güzel olmuşlar... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2510 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-07-2015
|
İlle de beyaz derim.Söylenecek her şey söylenmiş.Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2511 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-05-2015
|
Çok geçmiş olsun. Kasımpatılar harika olmuşlar. Ellerinize sağlık.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2512 |
Ağaç Dostu
|
Sevgli YeniGine, sevgihoca ve Jakin çok teşekkür ediyorum arkadaşlar. Sevgli sevgihoca beyazımı ben de çok sevdim, bu sene ilk defa açtı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2513 |
Ağaç Dostu
|
Son bahardan... Güz gülleri Mandalinler bitmek üzereyken ![]() Tek tük açmaya çalışan güller ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2514 |
Ağaç Dostu
|
Japon güllerim so sürat açmaya devam ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2515 |
Ağaç Dostu
|
Thunbergia Sevgili Lonicera paylaşmıştı. Turuncu olarak biliyordum, 2 kökten birisi beyaz açtı ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2516 |
Ağaç Dostu
|
Bu mevsimde, Ege yeşilliklerinden ısırgan otu, yeni yeni filizlenmişler. Bir hafta 10 gün sonra tüketime hazır olacaklar. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2517 |
Ağaç Dostu
|
Bir sezonda 2. nesil Yazın yola saçılan tohumlardan bu mevsimde açmaya çalışan minik kozmos'cuklar ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2518 |
Ağaç Dostu
|
Yazdan kalma... En dayanıklı çıkan Keçi memesi domatesimin bu günkü hali diğer domateslerin yerinden yeller esti geçti bir tek bu çeşidim hala çiçeklenmekte ve meyve tutumu yapıyor ![]() Koca yaz az geldi besbelli hala meydan okuyor. Bakarmısınız, bu fotoğrafı bu gün çektim ![]() ![]() Biraz daha yakından görünürde 11 tane ama arkada görünmeyen 4-5 tane daha var. ![]() Bakalım bunlar gibi kızarabilecekler mi ben de çok merak ediyorum. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2519 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-02-2015
|
Alıntı:
Bu tur domates çok verimli mi bu yaz mesela ne kadar ürün almışsınızdır? Sayfanızı yeni keşfetmiş bulunmaktayım çok güzel cicekleriniz var ellerinize sağlık ^_^ |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2520 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Hoş geldiniz Sn. dongyul, sizi bahçe sayfamda görmek beni çok memnun etti. Bu tür domates çok güçlü, verimli tadı çok güzel köy domatesi gibi kokuya sahip bir çeşit, geçen sene 2 kök deneme amaçlı dikmiştim, bu sene 4 kök diktim. Bahçem çok küçük olduğu için azar azar bir kaç çeşitten 4'er kök diktim, diğerleri hepsi kurudu bir tek bu çeşit bu vakte kadar dayanıklı çıktı. Aslında iyi fikir dediğiniz gibi üzeri örtülse iyi olur, denemekte fayda var, hiç aklıma gelmemişti akıl akıldan üstündür derler ya, iyi ki hatırlattınız bu sene bir deneyeyim bakalım dayanacak mı. Geçen sene etkinlikte tohumlarını paylaşmıştım, bu sene fazla tohum almadım ama bir kaç kişilik te olsa paylaşıma açarım sanırım. Siz de çok düzenli işler çıkartıyorsunuz, her zaman bahçenizi ziyaret ediyorum, güzel bilgiler not alıyorum, böyle sizin gibi gençlerin canla başla, emek vererek kolay kolay yetişmiyor, ne mutlu size bu yaşta severek kendinizi bu işlere adamışsınız, kutlarım sizi. Kolay gelsin |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|