![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-04-2014
|
Hoşgeldiniz sevgili Akçabardak, evet hep sizi ararken tohum paylaşım etkinlik sayfanıza rastladım telaşla şöyle bir bakıp geçtim, sonra beğeni bırakmak için uğradığımda erişemedim nedense. Neyse gelmişsiniz ya hemde çok güzelliklerle...Ellerinize sağlık hepsi gibi Kasımpatı'lar da çok güzel. Hakkaten beyazlar da daha başkalar. Büyüklükleri de farklı, görkemli ve bütün renkler...sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2012
|
Alıntı:
Hoş buldum sevgili asmalıtepe, aslında hep buralardaydım ama sayfamı biraz ihmal etmişim. Bu aralar biraz ufak tefek rahatsızlıklar yaşadım, önce grip oldum tam iyileşiyorum derken ayağımın baş parmağında Gut oluştu, çok sancı ve ateş yaptı. 20 gün boyunca ayağımın üzerine basamadım o yüzden bilgisayara pek fazla giremedim, girdiğimde sadece Tohum Takas Etkinliği talepleri takip etmek için göz atıp, bir iki konulara bakıp arda laf ta yetiştirip ![]() Kasımpatılarım bu sene çok güzel açtılar, 2-3 haftadır bu durumdalar ben onları fotoğraflayana kadar solacaklar diye hep endişeleniyordum ama çok şükür ayağım biraz olsun iyileşti de dışarı çıkıp sizlerin beğenilerinize sunabildim. Beğenmenize çok sevindim, evet beyazım benim de çok sevdiğim bir renk, geçen sene edinmiştim, bir de bal köpüğü rengini çok sevdim. Çok teşekkürler, Sevgilerimle |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|