agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Üyelerin Bahçeleri
(https)

Beğeni Düzeni32914Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 17-11-2015, 20:08   #1
Ağaç Dostu

asmalıtepe's Avatar

Giriş Tarihi: 29-04-2014
Hoşgeldiniz sevgili Akçabardak, evet hep sizi ararken tohum paylaşım etkinlik sayfanıza rastladım telaşla şöyle bir bakıp geçtim, sonra beğeni bırakmak için uğradığımda erişemedim nedense.
Neyse gelmişsiniz ya hemde çok güzelliklerle...Ellerinize sağlık hepsi gibi Kasımpatı'lar da çok güzel. Hakkaten beyazlar da daha başkalar. Büyüklükleri de farklı, görkemli ve bütün renkler...sevgiler.

asmalıtepe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 17-11-2015, 22:03   #2
Ağaç Dostu

akçabardak's Avatar

Giriş Tarihi: 21-03-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi asmalıtepe Mesajı Göster
Hoşgeldiniz sevgili Akçabardak, evet hep sizi ararken tohum paylaşım etkinlik sayfanıza rastladım telaşla şöyle bir bakıp geçtim, sonra beğeni bırakmak için uğradığımda erişemedim nedense.
Neyse gelmişsiniz ya hemde çok güzelliklerle...Ellerinize sağlık hepsi gibi Kasımpatı'lar da çok güzel. Hakkaten beyazlar da daha başkalar. Büyüklükleri de farklı, görkemli ve bütün renkler...sevgiler.

Hoş buldum sevgili asmalıtepe, aslında hep buralardaydım ama sayfamı biraz ihmal etmişim. Bu aralar biraz ufak tefek rahatsızlıklar yaşadım, önce grip oldum tam iyileşiyorum derken ayağımın baş parmağında Gut oluştu, çok sancı ve ateş yaptı.

20 gün boyunca ayağımın üzerine basamadım o yüzden bilgisayara pek fazla giremedim, girdiğimde sadece Tohum Takas Etkinliği talepleri takip etmek için göz atıp, bir iki konulara bakıp arda laf ta yetiştirip tekrar kapatıyordum.

Kasımpatılarım bu sene çok güzel açtılar, 2-3 haftadır bu durumdalar ben onları fotoğraflayana kadar solacaklar diye hep endişeleniyordum ama çok şükür ayağım biraz olsun iyileşti de dışarı çıkıp sizlerin beğenilerinize sunabildim.

Beğenmenize çok sevindim, evet beyazım benim de çok sevdiğim bir renk, geçen sene edinmiştim, bir de bal köpüğü rengini çok sevdim.
Çok teşekkürler, Sevgilerimle

akçabardak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 12:53.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025