![]() |
|
![]() |
#1082 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2012
|
Delospermanın çiçekleri gün günden artıyor, baksanıza nasıl da neşeli bu gün ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1083 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-02-2013
|
sevgili akçabardak,bende lila rengindeki gülünüze bayıldım. gerçekten nazlı bende de var henüz açmadı.diğer çiçeklerinizde güzel emeklerinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1084 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() En kısa zamanda sizin gülünüz de çiçeklerini gösterip sizi sevindirir dileklerimle. Selamlar |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1085 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-02-2014
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1086 |
Ağaç Dostu
|
CLEMATİS Multi blue Clematisimin son durumu, her sabah ona bakmadan aşağıya inmiyorum bana moral veriyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1087 |
Ağaç Dostu
|
Devam Soldaki çiçekli olan sanırım montana Sağdakinin türünü bilemiyorum, minik minik tomurcuklanmaya başlamış çiçekleri sürpriz olacak. ![]() yavru olduğu için sadece 4 çiçek açtı ![]() En başta ki de aldı başını gidiyor çiçeği pembe montana dierine nazaran çiçeğini daha çok sevdim, 1 tanecik açtı sadece boyuna sürgün veriyor, daha açar mı bilemiyorum. ![]() Üçü bir arada arka planda komşunun sarmaşığından pek fazla görülmüyor ama idare ediyor. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1088 |
Ağaç Dostu
|
Aslanağzı da başladı açmaya |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1089 |
Ağaç Dostu
|
Menekşelerim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1090 |
Ağaç Dostu
|
Babaannesinin bir tanesi DOMATES GÜZELİ Geçen sene tatile geldiğinde babaannesinin bahçesindeki domatesi pek sevmişti. Domates güzelinden terfii ederek, ![]() Çiçek güzeline yükseldi kızım, baksanıza nasıl ilgilenmeye başlamış çiçeklerle Babaannesi gibi o da sevecek çiçekleri herhalde ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1091 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-05-2012
|
Sevgili akçabardak, bahçenizi yine gezdim. Çok güzel çiçekleriniz var. Clematis multiblueya bayıldım. Haseki küpeleriniz, latinleriniz, lobelyanız hepsi çok güzel. Merak ettiğim lobelya geçen yıldan mı? Çok sevdiğim bir çiçek. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1092 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sevgili edelvays58 bahçemi beğenmenize sevindim, çok teşekkür ediyorum. Lobelyayı geçen sene bir tek kök almıştım yaz boyunca sürekli açtı ama tohum alamamıştım, Eylül sonu Ekim başı gibi kurumaya başladı tohum alamadım diye üzülmüştüm, kuruyan yaprakları sararan dalları temizleyip nedense atmadım tekrar aynı saksının içindeki toprağa gömdüm gübre olsun diye ve saksıyı bir kenara kaldırdım ve unuttum.Aradan 2 ya da 3 hafta sonra saksıda yeşillikler gördüm, toprağa gömdüğüm saplarda tohum varmış onlar çimlenmiş, yani geçen sene Kasım Aralık ayından bu yana büyüdüler. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1093 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-07-2010
|
Sayın akçabardak cematisleriniz ne güzel olmuşlar haklısınız onlar moral kaynaklarımız. bu güzellikleri görüp de güne kötü başlamak hiç mümkün mü?. Bir gerçeği de yadsımamak lazım sizin elinizde maharet. Ne dikseniz harika oluyor. Allah içinize sindirsin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1095 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Aysis Beğenmenize memnun oldum, güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim, sizin de dediğiniz gibi belli bir yaştan sonra böyle moral kaynaklarına çok ihtiyacımız var, günün her saatini güzel değerlendirmemiz gerekir. Sağlıkla huzurla kalın, her şey gönlünüzce olsun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1096 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1097 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Sevgili akçabardak valla maşallah maşallah hem çiçeklerine hem de artık büyümüş domates güzelliğinden çiçek güzeline yükselen en güzel çiçeğe... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1098 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-07-2010
|
Her şey çok güzel ellerinize sağlık, ayrıca multiblue'ye bayıldım, amaaa en güzel çiçeğiniz torununuz, Allah bağışlasın, tıpkı size benziyor ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1099 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim sevgili YeniGinem, çiçek güzelim çok tatlı oldu maşallah tam sevilecek gibi ama kızım Ankara'da ben Ayvalıkta böyle resimlerle idare ediyoruz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1100 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Kızımı herkes bana benzetiyor zaten e ailede de tek kız torun olunca çok seviliyor haliyle, allah herkese böyle torunlar nasip etsin, torun sevgisi başka oluyor. Yaz tatilinde gelirlerse sizin için de öperim. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1101 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 10-02-2014
|
bahçeniz ayırı güzel çiçekleriniz ayrı güzel hele o çiçek güzeli hepsinden güzel. sağlık sıhhat afiyet ve bolluk bereket diliyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1102 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-03-2014
|
Alıntı:
Ayrıca bende Clematis dikmek istiyorum bayıldım bu ne güzellik, bu ne asalet acaba çeliktenmi dikilir yoksa köklü fidanmı lazım? |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1103 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-12-2010
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1104 |
Ağaç Dostu
|
Sayın safako hoş geldiniz, güzel dilekleriniz için yürekten teşekkür ediyorum, çok sağolun varolun. Selamlar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1105 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sizlere paylaştığım bitkilerimle bir nebzecik te olsa beyendirebildiysem ne mutlu bana çok teşekkür ederim. Elimden geldiğince vaktimi bitkilerimle geçirmeye çalışıyorum, onlar benim mutluluk kaynağım oldu artık. Clematisimi beyenmene sevindim onu ben de çok sevdim, gerçekten de çok güzel çiçeklendi. Bu Clematisi kışın Ankara'ya gittiğimde bana kızım hediye etti daha sonra yazlığa dönmeden 2 gün önce eşim beni kızım ve torunumla birlikte Ankara içinde gezmeye çıkardı büyük marketlere girdik (Bauhaus) oradan 2 tane daha Montana Clematisi aldım, yani sizin anlayacağınız köklu aldım hepsini, çelikten üretmeye bir kere denedim başarılı olamadım, şimdi tekrar denemeye çalışıyorum bakalım ikincisinde başarılı olabilecek miyim. Büyük marketlerde bulabilirsiniz oralarda bulunuyor. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1106 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili sonkez güzel dileklerin için çok teşekkür ederim çok haklısın, çiçeklerin en güzeli, Kurban olduğum Allahım kerkese nasip etsin böyle torunlar. Çok sağolasın |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1107 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-03-2012
|
Sevgili akcabardak; Hangisinden baslasam bilmiyorum ki, hepsi birbirinden güzeller... Dolesparma iyice canlanmis cok kolay cogalan harika bir cicek. Bende bir hafta önce izindeydim ve ayni familyadan oldugunu düsündügüm acem halisini bir parkta görür görmez tanidim, garsona bir dal almak istedigimi söyledim, garson "aman abla alabirsin tabii zaten söküp attik basedemiyoruz" dedi hazine bulmus gibi sevindim... Fakat yildiz sardunyayi tüm aramalarima ragmen bulamiyorum, sizinkisinin masallahi var birkac pozda ona cekebilirmisiniz cok hos duruyor... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1108 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Evet delosperma için ben de sevindim sizin de dediğiniz gibi bir hazine bulmuş gibi oluyor insan, acem halısı için sizin adınıza ben de sevindim o da çok güzel bir bitki güle güle büyütün. Yıldız sardunyasını Ankara'dan almıştım aldığım yerde beyazı da vardı neden beyazını da almadığıma şimdi okadar pişmanım ki sormayın, insanın eline şans bir kere gelir her halde onu da ben değerlendiremedim. Sizin için hemen fotoğrafladım ve görüntülüyorum. Uzaktan çekim ![]() Aynı saksıda iki kökten birisi ![]() Bu da yakından çekim çok ilginç daha önce açmış çiçeğinin sapında uç kısımda tomurcuklu filiz veriyor hemen çiçeğinin sağ üstte görünen 5. çiçek sapında, ben de yeni fark ettim eski çiçekleri kurumuş dökülmüş ama hayata devam ediyor ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1109 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-03-2012
|
Ohh Masallah! Ne kadar albenili bir cicek Allah nazarlardan saklasin, evet bazen sonradan farkina variyoruz birseylerin ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1110 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-06-2012
|
Torununa maşallah, Allah nazarlardan saklasın ablacım. Çiçeklerde muhteşem.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|