![]() |
|
![]() |
#931 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2012
|
Bitkilerimden bir kaç fotoğraf. Lobeliam çiçek açmaya hazırlanıyor ![]() ![]() Clematis çelikleri, şimdilik çok iyi gidiyorlar inşallah daha sonra bir aksilik olmaz. ![]() Yeni edindiğim miniklerim. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#932 |
Ağaç Dostu
|
Fidelerim Biber, domates ve patlıcan fidelerim ![]() Petünye tohumları toprakla buluştular. ![]() Bunlar da Boyanka çiçeği tohumları, onlar da toprakla buluştular. ![]() Boyanka çiçeğinin tohumları ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#933 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-06-2007
|
Bunlarda benim penceremden :)
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#934 |
Ağaç Dostu
|
Hoş geldiniz sayın zülküfhacettepe, ne güzel sedum palmeri, kalanchoe ve lale... lalenin rengi çok güzelmiş çok ta ucuza almışsınız üçünü birden ![]() Güle güle sağlıkla büyütün yeni bitkilerinizi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#935 |
Ağaç Dostu
|
İki sene üst üste ekip bir türlü çimlendiremediğim ![]() ![]() Ben onları çok seviyorum ama olmuyor işte, hiç değilse bir iki tane çimlense çok sevineceğim ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#937 |
Ağaç Dostu
|
Çimlenmesi büyümesi tam bir ayda bu kadar geliştiler sn. attar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#938 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-10-2013
|
sayın akçabardak dün gece bahçenizdeydim 60 metrekare demişsiniz ama maşallah gez gez gece saat kaç oldu gerçekten bahçenizi çok güzel değerlendirmişsiniz yok yok ellerinize sağlık ayvalıkta güzel bir yer ailenizle torununuzla huzurlu sağlıklı seneler geçirmenizi dilerim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#939 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Dediğiniz gibi bahçem çok küçük ama azar azar her şeyden olsun istiyorum o yüzden biraz kalabalık gözüküyor. Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum. Saygılar selamlar. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#940 |
Ağaç Dostu
|
Yapraktan yetişen minikler Bu minikler büyüyeceklermiş te ben de göreceğim ![]() Daha isimlerini bile bilmiyorum ama çok tatlılar çoook. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#941 |
Ağaç Dostu
|
Çıtır salatalık 2-3 gün içinde çimlendiler. ![]() Özellikle tohumların üçünü de yaprak çıkartacak yerlerini içe doğru koymuştum, üçünün de yaprakları içten aynı yönden çıkıyor, toprağı yukarıya doğru kaldırmalarını izledim çok hoşuma gitti haraketleri, uykudan uyanışları ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#942 |
Ağaç Dostu
|
Katmerli kına çiçeği ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#943 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Bereketli ürünler, sabahları dalından kopartıp kahvaltı yapması paha biçilemez.. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#944 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Aman efendim kıskanacak neyim var ki... siz profesyonel olarak yürütüyorsunuz, ben ise amatör olarak yürütmeye çalışıyorum, şaka bir yana ![]() bu arada teşekkür ederim beğenmenize, iyi dileklerinize. Gerçekten bu sene fidelerim her zamankinden çok daha güzel geliştiler ilk defa. Başta çimlendirme ortamı çok işe yaradı, evin iki odası hariç her tarafı sıcacık, bütün tohumlar çimlendikten sonra biraz büyüyüp gelişince hemen soğuk odalara aldım (16-18 derece) hızlı büyüyüp boya gitmesinler diye, umarım doğru yapmışımdır. Hızlı çimlendirme, ağır gelişme olarak ortam sağladım. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#945 |
Ağaç Dostu
|
gerçekten tohumdan birşeyler üretmeye çalışmak bir bebeğin doğumunu beklemek kadar heyecanlı ve güzel maşallah Allah analı babalı büyütsün |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#946 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Teşekkür ederim, sevgiler selamlar. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#947 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-01-2014
|
Beğeniyle takip ediyorum Syn Akçabardak. Ben Cihannuma11 (üye ismimi değiştirdim) ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#948 |
Ağaç Dostu
|
Beğeniyle takip etmenize sevindim, yeni isminiz de hayırlı olsun Hatice ismini çok severim, her şey gönlünce olsun selamlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#949 |
Ağaç Dostu
|
Kardelen (Akçabardak) Arkadaşlar bu gün çok sevindirik oldum ![]() ![]() Yeğenim bana bahçesinden kardelen söküp getirdi, Çok mutlu oldum, en sevdiğim çiçek ben onları çok seviyorum, dilerim onlar da beni severler ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#950 |
Ağaç Dostu
|
Kardelen (Akçabardak) İşte... hemen kardelenlerim yeni saksısına dikildiler. ![]() Tamamen bahçe toprağına diktim hiç bir şey karıştırmadan, aynen doğada ki gibi bu sefer üzerlerine çok düşmeyeceğim, kendi isteğine bırakacağım ve inşallah bundan sonra yaşatabilirim bu son şansım artık. Yaprakları sararmaya başladıktan sonra bulabildiğim en serin yere almak olacak, tamamen kuruduktan sonra soğanları söküp yeniden seyrelterek aynı saksıya ya da bahçeye dikilecekler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#951 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#952 |
Ağaç Dostu
|
Nihayet 9.5 saat yolculuktan sonra bahçeme kavuştum... işte... Ayvalık'tayız çok özlemişim her şeyi, bahçemle henüz ilgilenemedim ama fazla otlanmamış, şöyle bir göz attım sadece. Arabayı boşalttıktan sonra hemen balkonları yıkadık sonra da komşuya çay içmeye geçtik. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#953 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sevincini benimle paylaşmana çok mutlu oldum canım, çok sağolasın... Selamlar |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#954 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Bahçene hoşgelmişsin sevgili akçabardak, gözümüz aydın desene güzellikler geliyor inşallah... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#955 |
Ağaç Dostu
|
aynen |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#956 |
Ağaç Dostu
|
Hoş buldum sevgili YeniGineciğim evet sonunda bahçeme kavuştum bir kaç kayıplarım olmuş ama sağlık olsun. Güzellikler evet var ama biraz toparlandıktan sonra inşallah. Çok iş var çook gelişmeleri tekrar yazarım, kalın sağlıcakla. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#957 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-07-2010
|
Yeni çiçekleriniz fideleriniz hepsi çok güzel . Bu yıl çok güzel olurlar inşallah. bol çiçekli ve meyveli günler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#958 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Teşekkür ederim sevgili Aysis, sizinde her şey gönlünüzce olsun. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#959 |
Ağaç Dostu
|
Bahçemden Bir kaç gündür ev temizliği, bahçe temizliği derken epey yorulmuşum... Bahçemden 3 ay boyunca ayrı kalınca her şeyi çok özlemişim, bu gün biraz fotoğraf çektim. Şebboylarla başlayayım, |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#960 |
Ağaç Dostu
|
Sardunya |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|