agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Üyelerin Bahçeleri
(https)

Beğeni Düzeni32914Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 11-02-2014, 11:45   #1
Ağaç Dostu

akçabardak's Avatar

Giriş Tarihi: 21-03-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi loveforlife Mesajı Göster
Ablacığım,

Çok mu erken davrandın çimlendirmekte sorusu geliyor aklıma. Sanki biraz fazla boya gitmişler ve cılızlar... İnşallah güzel günlerde yetiştirir ve bol verim alırsın...

Sevgi ve selamarımla...
Aslında erken davranmadım loveforlife'ciğim, ege bölgesi için tam zamanı, yalnız geçen seneden 10 gün önceye aldım çünkü yazlıkta iken fidelerimi serin olduğu için yeterince büyütemiyordum.

Yazlıkta kaldığımızda sıcak ortam olmadığı için iki haftada anca çimleniyorlardı, gündüz güneş olunca dışarıya çıkartıyordum, oradan oraya sürekli taşıyordum, gece de içeriye alıyordum dolayısıyla bitkilerin dengesi bozuluyordu strese girip büyümüyorlardı.
Bu sene Ankara'dayız bu sefer de ben strese girdim,bu yüzden bu sene biraz erkene aldım ama, kalorifer peteklerin üzerine koydum sıcak ortamda bu kadar
çabuk çimleneceklerini düşünemedim, biraz geç fark edince de ışık yetersizliğinden boylar biraz uzadı.

Diğerlerini sıkı sıkı takip ediyorum, tohumlar beni şaşırtıyor gündüz bakıyorum hiç bir kıpırtı yok, gece yatıp sabah kalkınca bir bakıyorum hepsi bana merahaba
diyorlar anlamadım gitti, faaliyetlerini gece sürdürüyorlar, uzaktan beni bir dinleyen olsa onlara nasıl söylendiğimi bu kadın delirmiş derler.

İşte böyle sevgili loveforlife, cebelleşip duruyorum tohumlarla bitkilerle. Mart sonuna doğru benimle birlikte bir de yolculuk yapacaklar sağ salim kalanlar. Bu yüzden de biraz acele ettim birazcık büyüsünler diye. Sevgiler selamlar.
Sağlıkla kalın

akçabardak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 23:49.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025