![]() |
|
|
![]() |
#1 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2012
|
Alıntı:
Yazlıkta kaldığımızda sıcak ortam olmadığı için iki haftada anca çimleniyorlardı, gündüz güneş olunca dışarıya çıkartıyordum, oradan oraya sürekli taşıyordum, gece de içeriye alıyordum dolayısıyla bitkilerin dengesi bozuluyordu strese girip büyümüyorlardı. Bu sene Ankara'dayız bu sefer de ben strese girdim,bu yüzden bu sene biraz erkene aldım ama, kalorifer peteklerin üzerine koydum sıcak ortamda bu kadar çabuk çimleneceklerini düşünemedim, biraz geç fark edince de ışık yetersizliğinden boylar biraz uzadı. Diğerlerini sıkı sıkı takip ediyorum, tohumlar beni şaşırtıyor gündüz bakıyorum hiç bir kıpırtı yok, gece yatıp sabah kalkınca bir bakıyorum hepsi bana merahaba diyorlar anlamadım gitti, faaliyetlerini gece sürdürüyorlar, uzaktan beni bir dinleyen olsa onlara nasıl söylendiğimi bu kadın delirmiş derler. İşte böyle sevgili loveforlife, cebelleşip duruyorum tohumlarla bitkilerle. Mart sonuna doğru benimle birlikte bir de yolculuk yapacaklar sağ salim kalanlar. Bu yüzden de biraz acele ettim birazcık büyüsünler diye. Sevgiler selamlar. Sağlıkla kalın |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|